Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands

Dwarsdenkers – Alfred Vierling over de oorlog in de Oekraïne

Dr. Alexander Wolfheze bespreekt met Alfred Vierling de huidige situatie van Europa, en met name het conflict tussen Rusland en de VS over de Oekraïne.
Read entire article »

Filed under: in het Nederlands

ReactGesprek #25 Een mogelijke atoomoorlog

ReactGesprek #25 Een mogelijke atoomoorlog

Deze uitzending van ReactGesprek gaat over een mogelijke atoomoorlog, met daarin de geschiedenis van nucleaire wapens, brandbommen tegenover het effect van atoomwapens en komen verschillende crisissen voorbij. De gasten gaan in debat of afschrikking überhaupt een nog werkend principe is en wordt er stilgestaan bij de waarschijnlijkheid van een atoomoorlog in de huidige situatie in vergelijking tot de Koude Oorlog. Inhoudstafel:00:45 – Inleiding05:41 – Kernbewapening; geschiedenis en leermomenten – Alfred Vierling22:28 – Het … Read entire article »

Filed under: in het Nederlands

De grote historische verklarende toespraak van President Alexander Putin d.d. 21 februari 2022

(in het Nederlands voorgedragen door Ab Gietelink van Alternatief TV (met behulp van Théâtre Nomade) A.V.: Het conflict is een voortzetting van de al een eeuw oude geopolitieke dichotomie tussen twee oppositionele vectoren sc. thalassocratie vs continentale centripetie, in dialectiek van geweld, welke hoogst waarschijnlijk kan uitlopen op een nucleaire kaalslag van de zoveelste broedermassamoord op het Europese slagveld.
Read entire article »

Filed under: in het Nederlands

Het huidig wapenvergelijk atlantiek vs Rusland vlg W. Van Damme

Het huidig wapenvergelijk atlantiek vs Rusland vlg W. Van Damme

https://www.alfred.vierling.com/wp-login.php – Willy Van Damme 17 januari 2022 Toch merkwaardig hoezeer De Standaard haar berichtgeving over bepaalde onderwerpen verlaagt tot het niveau van de meest platte propaganda. “Rusland intimideert met mogelijke kernaanval op Amerikaans grondgebied” kopt men boven een artikel van Koen Vidal in De Standaard van vandaag 17 januari [1].Daarin heeft hij het ook over de Cubaanse rakettencrisis en hoe de Sovjetunie daar in Cuba kernraketten plaatste en die dan terugtrok. … Read entire article »

Filed under: in het Nederlands

Hoe de Moslimbroeders door de EU Cie worden gefaciliteerd

Hoe de Moslimbroeders door de EU Cie worden gefaciliteerd

lees dit bericht van Indignatie
Read entire article »

Filed under: in het Nederlands

Grenzeloze Verzorgingsstaat; de gevolgen voor de overheidsfinanciën: In 25 jaar 400 miljard euro= alle aardgasbaten eraan uitgegeven.

lees hier het hele rapport http://www.demo-demo.nl/files/Grenzeloze_Verzorgingsstaat.pdf?fbclid=IwAR05Rvwnp1sDKD2rBMZlkSIzVWbnC6DWcgGk5l-98YHx3_OFquAaVmw3eYkhttp://www.demo-demo.nl/files/Grenzeloze_Verzorgingsstaat.pdf?fbclid=IwAR05Rvwnp1sDKD2rBMZlkSIzVWbnC6DWcgGk5l-98YHx3_OFquAaVmw3eYk
Read entire article »

Filed under: in het Nederlands

EU Cie en Parlement kwispelend schoothondje van Washington (Erik Juillot)

Nederlandse vertaling zonder bronvermelding volgt na verwijzing naar franse tekst hier https://www.les-crises.fr/dernieres-nouvelles-du-bazar-de-bruxelles-par-eric-juillot/?fbclid=IwAR2FJxm11fwmWdyRjkTfp9VKNYgz3ikcu5mq4Wh_gOm8rN0zRadLaftJVv0 Een prachtige verklaring van slaafse liefde van Charles Michel, de “president” van de Europese Raad, aan de nieuwe Amerikaanse president: de Verenigde Staten en de EU “moeten samen de basis vormen van vrijheid, gelijkheid en een internationale orde gebaseerd op regels [ 1] ”. Michel negeert blijkbaar dat de Verenigde Staten zichzelf niet als gelijken beschouwen in hun magnifieke strijd voor de planetaire triomf van de Amerikaanse vrijheid; het negeert ook bepaalde ongelukkige episodes van de afgelopen twintig jaar, waarin Washington nauwelijks de moeite heeft genomen met “regels” om militair in te grijpen (Servië, Irak …). Hij heeft ook niet gehoord van de massale spionage die Europese staatshoofden en regeringsleiders ondergaan door de Amerikaanse diensten, hoewel Edward Snowden … Read entire article »

Filed under: en français, in het Nederlands

Nu ook onthoofdingen in Europa.. door Europa zelf in Syrië gefaciliteerd! (W. van Damme)

Onthoofdingen nu ook in Frankrijk https://willyvandamme.wordpress.com/2020/10/19/onthoofdingen-nu-ook-in-frankrijk/?fbclid=IwAR07jJz6JsVGBz2U-9T_MnAD5R6Jn-xHk55qcwwZjwmXdnZDertF-KcfLBA
Read entire article »

Filed under: in het Nederlands

Kris Roman meets Drs Alfred Vierling about the MH17 in Dutch

Meanwhile I (Alfred Vierling) should express my admiration for the plaidoyer by the defence lawyers of suspect Pulatov, especially for refuting the entire scenario of the Prosecutor. Read also the excellent book “The Lie that shot down MH-17′ by John Helmer (with Max v d Werff, Liane Th euerkauf, Sam Bullard) ISBN-13: 9798692468338 De officier van justitie verzon een list om Poch toch te kunnen uitleveren – NRC Cлив переговоров по «Боингу» MH-17 связали с интересами следователей – МК (mk.ru) voor verdere kritiek op de hier boven geschreven tekst : Het lekken van de gesprekken over de “Boeing” MH-17 houdt verband met de belangen van onderzoekers Het lek had kunnen worden georganiseerd als een signaal naar Kiev. Rond het onderzoek en de rechtbank in de zaak van de crash van de Maleisische … Read entire article »

Filed under: in het Nederlands

Mijn kritisch résumé van het MH-17 proces , bijgewerkt tot 19 april 2021 (door Drs. A.J.C. Vierling); In cauda Russian translation на русском языке в конце

Kort résumé MH-17 proces stand van zaken tot 30 aug 2020 door Drs Alfred Vierling 1. Geopolitieke achtergronden 2. Internationaalrechtelijke achtergronden 3. Opzet technisch onderzoek en forensisch onderzoek 4. Opzet gerechtsforum 5. Eigenaardigheden van Nederlands strafprocesrecht 6. Eigenaardigheden van het MH-17 proces; dagvaarding, bewijsmiddelen 7. De actoren : Ad 1. De MH-17 werd neergeschoten tot aanleiding van het hervatten van de EU sancties tegen Rusland wegens haar veiligstelling van de Krim; Ook is ere wrs verband met de oprichting van de BRICS bank. En natuurlijk vooral te bedenken, dat de USA alles zal doen om te verhinderen dat de EU russisch gas via de Noordstream 2 pijpleiding of via Minsk toegeleverd krijgt. Het toestel stortte neer, precies niet Russisch grondgebied en nabij het schaliegasveld, beoogd door Shell. Rutte en Kon. Familie zijn … Read entire article »

Filed under: in het Nederlands, на русском языке