Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands » Dresden, 25 januari 2015 PEGIDA DEMONSTRATIE, ooggetuigeverslag en overdenking

Dresden, 25 januari 2015 PEGIDA DEMONSTRATIE, ooggetuigeverslag en overdenking

Dresden, 25 januari 2015 PEGIDA DEMONSTRATIE, ooggetuigeverslag en overdenking.

Op deze zondag woon ik een massademonstratie op de Theaterplatz bij van PEGIDA Patriotische Europaeer gegen die Islamisierung des Abendandes. Deze demonstraties vonden al enige tijd zondag plaats,maar de vorige werd verboden wegens vermeende voortekenen van een terroristische aanval (door wie? Wie zoal heeft er belang bij het monddood maken van islamkritiek?).

Deze maandagdemo werd verschoven, omdat de erop volgende maandag ‘ kunstenaars’ uiting zullen geven aan hun wens te leven in een samenleving die de wereld open tegemoet treedt. Dus hing vanaf de nabij gelegen Hogeschool voor Beeldende Kunsten een groot spandoek onder verwijzing naar de met de (hem blijkbaar slecht bekende) islam coquetterende Goethe met de oproep vreemdelingen te beschermen, ook aan de Theaterplatz overschouwende Zwinger, een groot museum voor bekende meester schilders, tevens aan een tegenover liggende Italiaanse restaurantboot spandoeken met ‘ We zijn trots kunst van alle culturen te tonen’ respectievelijk ‘ Wij zijn voor een open houding naar de wereld’.

Blijkbaar hebben kunstenaars niet veel bijgeleerd: Zij zijn de eerste slachtoffers van een islamitisch regiem zoals dat van Khomeiny die nadat hij in Iran samen met het seculier verzet de Shah afzette de hele linkse vleugel uitroeide met zijn reli-polizei.Kan trouwens iemand mij eens uitleggen, waarom geen documentaire-cineast, beeldhouwer, schrijver of schilder ooit een kunstwerk heeft gewijd aan de enorme ellende die de islamisering de eigen bevolking ertoe bewoog met honderduizenden hun stadswijken te verlaten?

Er kwamen zo’n kleine 20.000 mensen. De politie schatte 17000 de organisatoren 25000.
Ik was er zowat het eerst, maar doordat de politie met wel 100 voertuigen gewelddadige ‘antifascisten’ van de demonstratie moest weghouden, onder meer door de Augustinusbrug over de Elbe af te sluiten, kwamen plotseling hele grote door haar begeleide contingenten pegidanen tegelijkertijd aan en werd ik zowat tegen het forum, een eenvoudige container zonder verhoging met luidsprekers platgedrukt.

Het aantal werd mogelijk bepaald door de volgende factoren. Bondskanselier Angela Merel had in haar nieuwsjaarstoespraak naast de islamitische terreur de PEGIDA als evenzo grote bedreiging verklaard. De mantra” Wir sind das Volk’ betekende voor haar : Uitsluiting van andere huidskleuren en religies, vooroordelen, kille haatdragende harten.

Zowat alle massamedia en weekbladen, met uitzondering van Compact (gelieerd aan de politieke partij Alternative fuer Deutschland (AfD) verguist de pegidanen met epitheta als neonazi’s, rechtsextremisten, of misschien nog wel zo minachtend als achtergebleven provinciale want in de DDR van de wereld afgesloten zijnde kleinburgers.

Een kort tevoren begane moord op een asylant werd alom de pegidanen aangerekend, maar het bleek een afrekening tussen vreemdelingen te zijn.

Enerzijds heeft PEGIDA de grote partijen, christendemocraten (CDU) sociaaldemocraten (SPD) en Groenen (kleur van de islam) reeds gedwongen te delibereren over de noodzaak van een immigratiewetgeving en kunnen sympathisanten denken, de boodschap is overgekomen en waarom zou ik met gevaar op een aanslag daar nog gaan staan.

Inderdaad, als er een verstandige selectie aan de grens komt en het jarenlang in Nederland gevoerde etnisch voorrangsbeleid dat werk en woningen eerder aan buitenlanders dan de eigen bevolking toedeelde, kan worden voorkomen is dat grote winst. Anderzijds waren ze gekomen om juist nu niet alleen woede te uiten als Wutbuerger, maar om moedig voor de zaak te blijven staan als Mutbuerger, en ja hoor het spandoek “Geweldloos maar verenigd tegen godsdienstoorlogen op Duits grondgebied’ werd ostentatief zo niet obligaat ook door een neger hooggehouden.

De vrij korte toespraken konden in dit licht dan ook niet anders dan reactief zijn. De nieuwe woordvoerster Kathrin Oertel weer van de hand, dat haar voorganger Lutz Bachmann onder druk vanwege Fraue Petri van de AfD was teruggetreden. Het was een zelfstandig besluit van het PEGIDA organisatiecomite, dat zich door geen partij onder druk laat zetten. PEGIDA kan ook zelf nergens een zaal huren, dat kon alleen eenmaal samen met AfD maar die liet daarna afweten . Zo die zit, dames onder elkaar kunnen er ook wat van.

Dan moest een loftuiting worden gegeven aan de heer Richter, de verantwoordelijke voor politiekwetenschappelijke vorming in Sachsen-Anhalt en een heer Hotmann, omdat die tegen de hele pers in eerlijk en neutraal bleven berichten ook toen de pegidanen van de voormelde moord werden beticht. Later zou een ander spreker namens het comite in Leipzig mededelen, dat de onderlinge ideologische geschillen waren bijgelegd en hij zei de steden dus weer gezamenlijk optrekken.

Zo was de lucht weer geklaard en kon nogmaals door Ortel het 6 puntenprogramma worden opgesomd.
1. restrictief toelatingsbeleid
2. gedwongen integratie (ik denk dat hiermee assimilatie wordt bedoeld)
3. uitwijzing van geloofsfanatici.
4. directe democratie, referenda, afschaffing 5% drempel Bundestagverkiezingen)
5. geen oorlog voeren tegen Rusland
6. bezuinigingen op politie in Sachsen Anhalt

Dat laatste punt is natuurlijk heel opportunistisch, de politie werd meermalen met applaus bewierookt, omdat die de pegidanen beschermt tegen de woestelingen van ANTIFA, die het stadsbestuur van Dresden nochtans steeds weer inzet ‘ tegen racisme en vreemdelingenhaat’ (ja heel wat vreemdelingen haten ons als de pest).

Dat was in de tijd van de Centrumpartij/Centrumdemocraten wel anders. Daar stond de politie naast onze vergaderingen te verordonneren tegen de antifa: ‘Gooi uw fosforbommen maar daar naar binnen, te Boekel en Kedichem’ (Sic!)

Maar zoals iedereen kan zien is het puntenprogramma niet verschillend van de centrumdemocraten 35 jaar geleden, gericht tegen de ‘ vreemdelingenindustrie’, de grote ondernemingen die de cultureel-sociale gevolgen van hun lust naar goedkope arbeidskrachten op de lagere eigen volksklassen afwikkelen.

Nieuw is wel de pro-Russische stemming bij PEGIDA, we zijn hier toch in de voormalige DDR!!!! Merkwaardig genoeg zie je hier dan ook bij de gemakkelijk ideologisch door de SPD te manipuleren ANTIFA van de weeromstuit opeens fel pro-Amerikaanse affecten!

Nederlandse inbreng.

Zelf heb ik wat tulpen aan Katrien Ortel overhandigd, maar de show werd gestolen door ‘ Ed de Utrechter’ , die van mij niets wilde weten, waarschijnlijk om enige associatie met ‘extreemrechts’ (ja hoor daar gaan we weer, laat staan dat een ouwe rot in het vak enige egards kan verwachten) te voorkomen. Hij kwam goed over in behoorlijk Duits en oogstte applaus. Hij viel de ‘ Lügenpresse’ (leugenpers) aan, dat hier als woord van het jaar is gekozen, omdat de Hitlerianen het al gebruikten. Maar Ed volhardde met de stelling dat het juist die slaafse houding van de pers in nazi Duitsland tegenover de autoriteiten is die hij in de huidige media denunceert.

Dan geeft hij voorbeelden hoe de graaiende politiek bovenklasse het volk is ontvreemd en hij kent ook de preciese cijfers van de armoede in Duitsland, 3, 1miljoen mensen met mar 60% van het minimumloon, niet rondkomende steuntrekkers, kinderen zonder kledij, verschraalde infrastructuur van scholen, kinderopvang etc. Dus, Duitsland kan zich de luxe van massale immigratie niet veroorloven. Door die armoede zegt hij zijn er ook te weinig Duitse geboortes en zo heeft hij een sluitende marxistische exegese die wel aanslaat.

Met de cultuurbotsing heeft hij minder op: “ Moslims zijn geen probleem (daar gaan we weer), alleen diegenen die geweld gebruiken, andere godsdiensten niet eerbiedigen en die ons willen veroveren’. Ik vraag me dan wat hij van de islamitische bronteksten weet, hoe hij aan de grens deze selectie kan maken, maar waarschijnlijker is dat hij al capituleert voor de reeds 5 miljoen moslims in Duitsland, van wie 30% volgens zijn eigen definitie gevaarlijk zijn. De Turkse Minister van Buitenlandse zaken Davutoglu die zo mooi meedemonstreerde in Parijs tegen terreur, kon onlangs tienduizenden aanhangers van zijn neo-Osmaanse rijk te Berlijn straffeloos toespreken. Mooie taqqiyya vorm van ‘ integratie’ !

Dan, bravissimo, vraagt Ed zich af wanneer we nu eindelijk eens te weten komen wat we al weten, nl dat niet de Russen het M-17 toestel van Malaysia Airlines hebben afgeknald, of ‘ moeten we langer wachten op Obama’s toestemming?’

Tenslotte leest Ed een solidariteitsverklaring voor gestuurd door Gert Wilders. Ed zegt wel van te voren dat het niet zijn partij is. Hij wil nl partijloos functioneren. Wilders woorden zijn bekend: Hier wordt door U iets groot verricht, wij allen willen als vrije burgers in een vrij land leven zonder onderwerping=islam. Wilders’woorden krijgen applaus en zo danst Ed volens mee op de geblondeerde golven van Wilder’succes.

Waar gaat deze massa naar toe? Heel concreet: Ze kon veilig, gedisciplineerd naar het station, naar hun auto’s , naar huis overal onder bescherming van politie. Was in Hannover mijn indruk van een angstaanjagende semi-militaire presens, hier bij de Saksen kon je de kameraadschap tussen politieagenten en volk voelen. Dat was ook al het geval bij de AfD conferentie over het gezin te Leipzig dat ik bijwoonde.

Maar waar gaat deze massa naar toe? Als het niet uitmondt in een partij, de half-atlantische, half-pro Russische erg burgerlijke AfD op afstand blijft en ook electoraal niet kan doorbreken? Overal in de EU duiken volksprotesten op tegen de islamisering, de Dresdenaren kennen onze kalifaatwijken wel, maar daarvoor hebben ze hun stad niet opgebouwd die door de Engelse bombardementen zowat geheel werd weggemaaid. Daarvoor hebben ze de DDR communisten niet verjaagd.

Ik kan de toekomst niet voorspellen, ik hoopte na de rellen in Brixton (Londen), kreuzberg (Berlin) en Nanterre (Paris) in de jaren 80 op een omslag en stond met de centrumpartij klaar, 1984 135.000 stemmen, maar geen enkele invloed op het beleid. Dat beleid wordt gemaakt door Washington en de multinationals, niet door de politici die ervan afhangen. Dat weten de pegidanen wel, mede door de voortreffelijke politieke scholing tijdens de DDR en vandaar het verzet tegen de vrijhandelszone met de USA, de internationale wapenhandel, ook die door Duitsland aan Saoudi Arabie.

Dat standpunt hebben ze dan weer gemeenschappelijk met de linkse jeugd. Les extremes se touchent. Ooit interviewde ik Horst Mahler, de advocaat van de Rote Armee Fraktion en later van de Nationale Partei Deutschlands (NPD) en vroeg hem waarom hij die 180 graden had gedraaid (Umschwung). (zie www.alfredvierling.com onder videos) Hij zei, dat hij helemaal niet was omgedraaid en beide dezelfde vijand hadden: het regerende regiem en de multinationals. Zolang de Duitse jeugd zich laat manipuleren in linksradicaal en rechtsradicaal, zolang er dus in plaats van de Berlijnse muur een andere ideologische hersensplitsing plaatst grijpt, zal het belang van de Duitse bevolking en van de hele bevolking van de Europese Unie niet worden gediend. Ach ach, al die keurige mensen die voor PEGIDA demonstreren, zullen de geradicaliseerde jeugd wel onbeschaafd vinden, maar misschien is een soort pendant van de Rode Gardisten wel eens nodig.

Ik blijf bewonderen, dat in China, dat in de jaren 40 er beroerder voorstond dan Europa nu, er iemand was, Mao Zedong, die de juiste krachten uitschakelde, de bevolking weer liet groeien van 350 naar 800 miljoen en een nationaalbewuste staat oprichtte. Ja, daarna liep het niet meerzo fijntjes met de herverdeling, maar het maakt wel duidelijk dat de huidige liberale democratieen met hun nepparlementarisme de klus niet gaan klaren voordat onze volken zijn verdwenen: In 2050 zijn de Europese volken nog maar 6% van de wereldbevolking. De langzame omvolking is veel gevaarlijker dan het islamitisch terrorisme, dat laatste schudt de mensen misschien nog eens wakker. Maar ik hoor ook bij Pegida weinig van een broodnodig bevolkingsbeleid a la Prof van Praag om op zijn minst de vervangvruchtbaarheid te herstellen ipv massa-immigratie van andere met ons niet verenigbare cultuurvolken.

burqakop

De onverenigbaarheid van de mohammedanen met onze open samenleving is ook al eeuwenlang door islamcritici van andere culturen aangeven. Moeten wij dan zo nodig weer het wiel op nieuw uitvinden? Niets leren van Indiers of Chinezen ? de bevolking van grotendeels mohammedaans Afrika groeit van 1 naar 4 miljoen, pro-Pegida of contra-Pegida, ik heb nog geen politicus gehoord die me vertelt hoe die menselijke tsunami richting demografisch en filosofisch kaalgeslagen Europa zal worden tegengehouden.

Drs Alfredvierling

Dresden

Filed under: in het Nederlands

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.