Articles Comments

Alfred Vierling » на русском языке » Как нас обманули, или Украина переселяется в Россию!

Как нас обманули, или Украина переселяется в Россию!

Onder Russische tekst economisch commentaar en onbewerkte computervertaling) Я хочу с вами поделится впечатлениями о своей поездке к границе Украины и России. Что сразу бросается в глаза – сотни машин с западной Украины, Винницы, Закарпатья, Волыни, Тернополя, Ужгорода, Киева. Стоят битком набитые автобусы. Едут явно надолго, везут детей, домашние вещи. И все в сторону России, а не наоборот.

Почему-то эти люди не скакали и не кричали: «Кто не скачет, тот москаль». Они сосредоточенно проходили границу.

Так у меня получилось, что когда я оформлял документы на таможенном посту, мне захотелось задать людям ряд вопросов и прямо их спросил: «Почему вы едете в Россию?».

Ответом был вопрос: «А где нам работать и как нам жить?»

Практически все в один голос сказали, что у них там и родственники еще есть. Я задал второй вопрос: «А что Европа не принимает?», на что было сказано, что они там никому не нужны.

«Но Вы ж скакали на майдане». В ответ тишина…

Мне задают вопрос: «А ты откуда?» Я сказал, что из Херсона.

merkelmitJaz

Но что самое главное я увидел, что в каждой проезжающей машине с украинскими номерами, были национальные украинские флажки с гербами, и их никто не снял. Потому что знают – в России такой дикости, как в Украине нет. Никто не разбивает машины из-за желто – голубых флажков. Зато сплошь и рядом в Украине разбивают стекла машин, если видят внутри российский триколор или георгиевскую ленту.

Я называю это скотством и беспределом.

Когда мы курили на улице, я задал вопрос: «А вот вы боролись за независимость, прыгали на майдане. Как смотрите теперь на то, что в министерствах сплошь иностранцы?».

Знаете, каков был ответ? «Нас обманули».

Когда развязался у них язык! Вы не представляете, что сейчас они говорят про Европу и какими словами поносят. Нас стояло 8 человек и ни от одного я не услышал хорошего слова о сегодняшнем правительстве.

Когда же вернулся к вопросу «Но вы ж скакали на майдане», то один из них волынянин Иван сказал:

«Если бы мы знали, что произойдет, будет проливаться кровь и мы будет безработными, то мы б Януковичу еще бы золотой батон купили». А другие, стоявшие рядом, промолчали и не проронили ни слова.

Ну и как это назвать?

Получается, Украина потихоньку избавляется от населения. Взрослая часть в поисках работы, молодежь убегает от войны и разрухи. Знаете, насколько горько было это видеть и понимать – значительная часть из них уже никогда не вернется на свою родину. Разве что приедет в гости. Еще пара – тройка лет и Украина останется вообще без работоспособного населения. Может этого и добивается новая власть?

Автор Алексей Журавко

onbewerkte computervertaLling naar Nederlands na volgend politiek commentaar:

Oekraïne bloed dood tenzij er een wonder gebeurt.
De anti Rusland houding in het westen en met name de door het westen gesteunde junta in Kiev is een catastrofe voor het land.
De wederzijdse handel met Rusland ter waarde van zo’n 160 miljard is grotendeels weg.
En als klap op de vuurpijl is de handel met de EU bijna 30% gedaald de afgelopen maanden. De financiële steun van de EU en IMF is ergens tussen de 30 en 40 miljard. En die gelden worden grotendeels gebruikt voor de militaire opbouw van Oekraïne. de rest verdwijnt in de zakken van de oliegargen
Het land is ontwricht niet alleen vanwege de oorlog, Er is een ware exodus gaande richting Rusland en Wit Rusland. Bij vrijwel alle grensposten staan lange rijen allemaal richting Rusland, wachttijden lopen som op tot 8-10 uur !. Capabele mensen vluchten en het land is nu aan het vergrijzen.
De gehele westerse media en regeringen negeren dit of wijden het aan “Russische agressie”.
De oorlog die nu gaande is, is geen burgeroorlog meer, het is een proxi oorlog. Doel van het westen is, de politieke ontwrichting van Poetin en liefst heel Rusland.
Iedereen met minimaal een half brein snapt waar dit naar toe gaat.
Onderstaande tekst is vertaalt met google
We zijn misleid, en Oekraïne verhuisde naar Rusland!

onbewerkte computervertaling:

Ik wil met u delen de indrukken van zijn reis naar de grens van Oekraïne en Rusland. Wat valt direct in het oog – honderden auto’s uit West-Oekraïne, Vinnitsa, Transcarpathian, Volyn, Ternopil, Uzhgorod, Kiev. Het is boordevol bussen. Ride is duidelijk een lange tijd, dragen de kinderen, huishoudelijke voorwerpen. En richting Rusland, en niet vice versa.

Ergens deze mensen sprongen en riep: “. Wie niet springt, de Moskoviet” Zij geconcentreerd op de grens.

Dus ik heb dat wanneer ik het ontwerp van de documenten bij de douane te posten, ik wilde om mensen te vragen een reeks vragen en vroeg direct: “Waarom ga je naar Rusland”.

Het antwoord was een vraag: “En waar we werken en hoe we leven?”

Bijna alle zei met een stem die zij hebben familieleden daar en is er nog steeds. Ik vroeg een tweede vraag: “Wat Europa niet accepteren? ‘, Waarop het werd gezegd dat ze niet wilden.

“Maar je de trein reed op het Onafhankelijkheidsplein.” In antwoord op de stilte …

Ik vraag de vraag: “Waar kom je vandaan” Ik zei dat uit Kherson.

Maar belangrijker nog, ik zag dat elke passerende auto met Oekraïense nummers waren Oekraïense nationale vlaggen met de armen, en ze niet waren verwijderd. Omdat ze weten – in Rusland, zoals wreedheid zoals in Oekraïne. Niemand breekt de machine als gevolg van geel – blauwe vlaggen. Maar heel vaak in Oekraïne breken autoruiten als ze zien in de Russische driekleur en St. George lint.

Ik noem het bestialiteit en wetteloosheid.

Toen we het roken op straat, vroeg ik: “Maar je vochten voor onafhankelijkheid, sprong op de Maidan. Hoe maak je nu kijken die heel vaak buitenlanders in de departementen? “.

Je weet wel, wat was de reactie? “We waren bedrogen.”

Wanneer losgemaakt hun tongen! U kunt zich niet voorstellen dat ze nu praten over Europa en welke woorden diarree. We stonden 8 personen en niemand heb ik geen goed woord over de huidige regering gehoord.

Toen keerde hij terug naar de vraag: “Maar je de trein reed op Independence”, een van hen volynyanin Ivan zei:

“Als we wisten wat er zou gebeuren, zou bloed vergieten en zullen we werkloos zijn, zouden we nog steeds een gouden Janoekovitsj kocht een brood.” En anderen, die in de buurt stond, stil en sprak niet.

Nou, zoals wij het noemen?

Het blijkt, Oekraïne geleidelijk wegwerken van de bevolking. Volwassenen vaak op zoek naar werk, jongeren weglopen van oorlog en verwoesting. Je weet hoe verdrietig het was om te zien en te begrijpen – een aanzienlijk deel van hen zal nooit meer terugkeren naar hun thuisland. Doet dat op bezoek komen. Nog een paar – of drie jaar zal Oekraïne zonder dat een van de werkende bevolking blijven. Misschien is dit en het zoeken naar een nieuwe macht?

Auteur Alex Zhuravko

Filed under: на русском языке

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.