Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands, ritueel slachten » In Memoriam Prof Bob Smalhout, judeofiel anaesthesist deskundige medestander tegen ritueel slachten.

In Memoriam Prof Bob Smalhout, judeofiel anaesthesist deskundige medestander tegen ritueel slachten.

Kort bericht: Prof Bob Smalhout was niet alleen zoals de NOS beweert een deskundig anaesthesist die waarschuwde voor te groot aantal sterfgevallen in ziekenhuizen, maar hij schreef ook een kolom in de Telegraaf met veel maatschappijkritiek waarin mijn generatie zich goed kon vinden.

Voor mij blijft hij een halfgod, omdat hij hoewel zeer verbonden met het lot van de joodse bevolking, toch als deskundig anaesthesist het onverdoofd slachten als een vreselijke wreedheid typeerde. Dat deed hij ook openlijk op een bijeenkomst van het oudstrijderslegioen, waar ik hem hierover ondervroeg. Moedig man zonder blad voor de mond, misschien ooit een kapje in de operatiekamer..

Hij ruste in vrede.

drsritslachten allfred vierling

Filed under: in het Nederlands, ritueel slachten

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.