Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands » Onderontwikkelde culturen, geloofs- gelijkheidsbeeld zijn doorgeslagen

Onderontwikkelde culturen, geloofs- gelijkheidsbeeld zijn doorgeslagen

Onderwerp: Onderontwikkelde culturen, geloofs- gelijkheidsbeeld zijn doorgeslagen

door Eelco Vonkert

Alfred Vierling: ‘Waarschuwing vooraf: Onderstaand relaas dient niet om mensen uit andere culturen of met beweerdelijk lagere iq-rateringen te beledigen of als minderwaardige schepselen weg te zetten, maar om een beleid te onderbouwen dat op grond van dezelve bevindingen zich ten doel stelt zowelde mensen uit deze groeperingen als de hen ontvangende samenlevingen te behoeden voor valse verwachtingen en aldus te bewerkstelligen, dat onderhavige mensen een beter bij hun passend ontwikkelingstraject kan worden geboden, waarvoor in de ontvangende samenlevingen alsdan voldoende maar noodzakelijk draagvlak zal kunnen worden gevonden.’

Allereerst wil ik beginnen met het feit dat mensen niet gelijk zijn. Mensen zijn voor de wet gelijkwaardig, maar op tal van andere gronden wetenschappelijk gezien zéér ongelijkwaardig.

De wet is op dit standpunt eigenlijk een hypocriet gegeven.

Als we de werkelijke wereld tegen de wet afzetten zien we gewoon, dat je vanuit bijvoorbeeld businessmodel ziet dat elk hoofd van de mondiale bevolking voor de handel(s)industrie) een heel andere waarde heeft.

En omdat het alleen maar om de God Pecunia draait, men zegge en schrijve: geld, in deze ontaarde wereld, vind ik dat we nu eens realistisch moeten worden.

Allereerst Bepaalt niet de politiek, maar de internationale handel wat er op deze wereld gebeurt. De politici zijn slechts marionetten van deze handel.

De meeste mensen geloven nog in rechtvaardigheid, maar niets is een subjectiever begrip, zowel als rechtvaardigheid, tezamen met waarheid.

Waarheid is namelijk geen realiteit en rechtvaardigheid is een afgeleide van de waarheid. Omdat rechtvaardigheid oppositair is van onrechtvaardigheid, tezamen met (on)eerlijkheid waarvan allen afgewogen worden op basis van de waarheid.

Als we ons nu in de rol van wapenhandelaar schikken, is het gemiddelde hoofd van een inwoner van Afrika of midden-oosten erg veel waard.

Immers, nergens tiert de wapenindustrie zo hevig als in deze contreien waar het gemiddelde iq op een aantoonbaar significant lager niveau ligt dan in de gemiddelde, Blanke Westerse beschaving. Dit is wetenschappelijk aantoonbaar.

Het valt dus op, daar waar het intelligentie niveau lager ligt, dit wellicht niet altijd verbonden hoeft te zijn aan een emotioneel quotiënt, maar het wel aan inzichtelijkheid ontbreekt, om andere oplossingen te vinden dan bruut geweld.

Het haalt een hele civilisatie naar beneden en het verpest de westerse ontwikkeling.
Het trekt westerse maatschappijen ook naar beneden. Westerse normen, en westerse waarden en het algemeen westers, eens superieure niveau.

Met een hoger IQ zou men betere oplossingen kunnen vinden: zoals onderhandelen, dialoog, samenwerking, zelfvoorzienend leven. Men zou een goede industrie kunnen beginnen, een goed werkend politiek stelsel, een moderne infrastructuur. Het stichten van een samenleving waar kerk- en staat zijn gescheiden, waar een gelijkheidsbeginsel is van man en vrouw, homo , hetero, etc. Maar niets van dit alles….. zien we daar. op enkele uitzonderingen na, onder invloed van het rijke westen.

Daarom werkt hulp ook niet aan die landen. En zullen we eeuwig hulp moeten blijven schenken: hopeloos water naar de zee dragen is het. En dat halen we dus hiernaartoe.
Het tekort aan intellect en het tekort aan intelligentie zorgt ervoor dat alle hulp die geboden wordt, niet effectief is.

Het westen zou het beste direct kunnen stoppen met het zenden van hulp, naar deze bodemloze put om zo de ondergang van zichzelf te stoppen.

Toegang van deze contreien naar het westen betekenen zelden ontwikkeling. We kunnen zien in delen van Europa, waar een grote hoeveelheid niet-westerse allochtonen wonen, het leefklimaat voor intelligente en sociale mensen tot vrijwel 0 is gereduceerd, voor elk zichzelf respecterende burger, en mensen zich een vreemde voelen in hun land.

We kunnen feitelijk vaststellen dat we een laag IQ direct kunnen linken aan een bijna parasitaire, gevaarlijke, onverantwoordelijke, onnadenkende, structuurloze levenshouding, simpelweg omdat men, zeker in deze 21e eeuw niet meer in staat is niet meer mee te komen, geen verantwoording kan nemen en afleggen m.b.t. geboortebeheersing- en beperking, sociale ontwikkeling, sociale voorzieningen, gezondheid, milieu en ethische grenzen daardoor niet kent .

Een gemiddeld kind met een downsyndroom in het westen heeft een hoger IQ en is tot meer in staat dan een ‘normale’ gemiddelde Afrikaanse inwoner met een IQ van 70- en zonder enige toekomst, doordat men uitontwikkeld is en evolutionair het IQ niet verder kan ontwikkelen.

Het minst ontwikkelde en minst intelligent deel van Afrika is wel: Equatorial Guinea met een gemiddeld IQ van 59-. *gemiddeld iq in nl varieert van 102-110*

Een IQ van 59 of minder is heel, heel triest en komt als zeer zwak begaafd en eigenlijk op dierlijk niveau te liggen en is , hoe pijn het mij ook doet om te zeggen, een gevaar voor de mondiale samenleving als er niet ingegrepen wordt door het westen, en hervormd wordt middels onderwijs, sleept een zo’n samenleving de rest mee van de wereld.

Wetenschappelijk aangetoond is dat een oerangoetang en de chimpansee een IQ score hadden van 75+ welke dus hoger ligt dan het gemiddelde Afrikaanse IQ.
Hier is een aantal jaren terug nog een rel over geweest m.b.t. een niet nader te noemen uit de gratie geraakte artieste die door haar intelligentietekort haarzelf danig in de nesten heeft gewerkt.

Elk IQ onder 85 kunnen wij scharen onder de noemer zwakbegaafdheid En onder de 75 ernstige zwakbegaafdheid. Helaas kan ik niets anders dan deze voldongen vastgestelde wetenschappelijke feiten publiceren.

Het laagste IQ resultaat vinden we in Afrika en Azië. hieronder* enkele Getallen: Het gemiddelde IQ varieert daar van zeer laag tot zeer zwak begaafd. Ik denk dat ik u niet uit te leggen hoe het komt dat mensen vanuit bepaalde landen niet mee konden komen , en omdat zij een laag IQ hebben makkelijk zijn te beïnvloeden omdat inzicht tekort schiet, verbanden niet kunnen worden gelegd, en het emotionele gedeelte de overhand voert, en niet door enige rationele vorm kan worden gecompenseerd.

We concluderen dus dat:

Afrika en Zuid-West Azië de landen/continenten zijn met gemiddeld het laagste IQ
Mensen met een laag IQ gevaarlijke beslissingen maken, geen tot weinig logische verbanden zien en daardoor veel wijsgemaakt kan worden. ( geloof in heksen, tovenaars, magie, etc.) , en daardoor een ‘stuurbaar’ labiel volk zijn dat op wereldschaal voor grote schade kunnen zorgen, zeker wanneer ze emigreren naar westerse landen en zo de gemiddelde levenskwaliteit en ontwikkeling van het westers kind tegen kunnen houden.
De levenskwaliteit, vooral in de grote steden van West-Europa, in de afgelopen 20 jaar met rasse schreden afgenomen zo niet tot ongekende dieptepunt gedaald.
De kwaliteit van de opleidingen tot een enorme laagte is gedaald.
Het huidige academische niveau gamma vakken tot ongekende diepten is gedaald en dat het niet te vergelijken is met het universitair c.q. academisch onderwijs van voor de hervormingen, welke nog was gestoeld op het veel hogere, vooroorlogse model, en we dus een directe verbintenis zien van aanpassing van het onderwijs t.b.v. de andere samenstelling van de bevolking en het humaan recht voor iedereen om te kunnen studeren.
We een ernstige demotie zien van de toch al tekortschietende intelligentie en intellectuele ontwikkeling van grote groepen jongeren- en jongvolwassenen , in de leeftijdscategorieën 12-30 jaar, welke zich voornamelijk bevinden in de grootste wijken van ons land, waar, inherent aan de achterstand die er heerst, jongeren de afgelopen 30 jaar meegetrokken zijn naar een sociaal- en intelligentie niveau dat niet thuis zou mogen horen in ons rijke westen en welke met enorme schreden is gedaald naar onpeilbare diepten.

Omdat de gemiddelde babyboomer- Nederlander, en mass een enorm schuldcomplex heeft opgelopen door WWII en daardoor niet meer instaat zijn om rationeel, helder , humaan te denken, is er een gecompliceerd psychologisch en eigenlijk psychiatrisch probleem ontstaan, welke gezien werd als een sociaal aanvaard,acceptabel en later sociaal-moreel verplicht ijkpunt, waar niet van afgeweken mocht worden.

De problemen waar we vandaag de dag mee worstelen in onze samenleving zijn daarom een direct gevolg van de WII welke nog altijd doorwoekerd als een kankergezwel in onze maatschappij.

Een tsunami van ratiotekort en emotionele goeroes die als emotionele-irrationele wapenhandelaren emotionele fictieve wapens verkopen in de vorm van kranten, propaganda, stichtingen, welfare organisaties (waar de directieleden meestal hun voordeel mee doen), tv programma’s, kledingverkoop, vanityfairs, cursussen, opleidingen etc…

Een complexe, enorme corrupte, ideaalloze, moraalloze, elite heeft zich als opportune bloedzuigers rond het leed van de schuldgevoelige tumoren die al tientallen jaren voortwoekeren uit oorlogstrauma’s en diesgevolg ontwikkelde overdreven goedheid voor de andersoortige buitenlandse medemens, vanuit een schuldcomplex , welke is ontstaan door het tekortschieten in de oorlog naar de Joodse, homoseksuele, gehandicapte, kunstzinnige, kritische etc.. medemens, en welke een doorwerking heeft gehad tot in de 4e generatie (huidige jonge tieners) na de oorlog.

Kort gezegd:

De gemiddelde Nederlander, en een deel van de Europeanen heeft / hebben een ernstig trauma opgelopen , overdragen aan hun kinderen *boomers* , aan diens kleinkinderen- en achterkleinkinderen.
Vanuit dit complex, is er logischerwijs een norm ontwikkeld, waaraan iedereen dient te voldoen, vanuit het collectief schuldgevoel, en vanuit de westerse naïviteit, welke voorbijgaat aan de welke ratio dan ook en is men vanuit een westers, intelligent perspectief een utopische maatschappij gaan proberen te ontwikkelen, welke niet te ontwikkelen valt, omdat het westen altijd zal moeten inleveren omdat de tekortkomingen op intellectueel, algemeen, sociaal, medisch, arbeids, etc etc niveau niet aan te vullen zijn vanwege het hiervoor benoemde intelligentie en rationeel tekort van deze mensen die , hoe triest dit ook klink, NIET integreerbaar zijn in een westerse samenleving zoals die eigenlijk zou moeten zijn vanuit normaal niet verstoord, evolutionair oogpunt

Het probleem met deze generaties, waarbij het schuldgevoel en het overdreven medemenselijke gevoel voortwoekert, is wel dat ze het zwakkere en ziekere deel van het eigen, westerse volk , (het volk dat zo slecht was in de oorlog) op een extreem sadistische masochistische wijze laat creperen, als een soort offer, naar het verleden, terwijl het voor onbekend, aantoonbaar, minder intelligent = gevaarlijk, volk, welke er gemiddeld gezien extremistische barbaarse leefwijzen op nahoudt een extremistische, irrationele, onbegrijpelijke vorm van naastenliefde op nahoudt.

In deze situatie zijn we nu verwikkeld, en vanuit deze situatie zijn er nu al generaties lang mensen bewust, en onbewust gehersenspoeld.

Er is door de commercie (de ratten die de fictieve emotionele wapens verkopen om zo het geweten te sussen) aan de ene kant gewerkt om de mensen schuldiger te laten voelen en aan de andere kant is daar op geanticipeerd om aan de vraag die hier uit voortvloeide emotionele producten te leveren . (goede doelen, asiel, red een kind, acties, een voor Afrika etc etc etc) .

We zitten dus met een zeer ernstig, gecompliceerd probleem.

De mensen die weliswaar intelligent zijn, hebben een overdragen trauma waarvan ze zichzelf niet bewust zijn en hebben dit als sociaal aanvaardbaar gewenst niveau aangeleerd.
Sinds de hervorming van het onderwijs, waarbij het niveau omlaag werd gehaald, zodat mensen vanuit andere culturen konden meekomen, hebben we i.p.v. onszelf doorontwikkeld, teruggeplaatst, en laten indoctrineren met normen en waarden die niet thuis horen in een vrije westerse samenleving en het algemene niveau omlaag hebben gehaald.
Er vindt een continuerende demotie van het intellect plaats.
Het taalgebruik van de jongeren is van een veel te laag niveau. Dit komt omdat taalgebruik niet zozeer onderdeel van een hersenfunctie is, maar taal zich ook vormt in de eerste jaren en taalvorming inherent is aan de omgeving van het individu en de intelligentie van de sociale omgeving van het individu , van de omgeving van het kind, en diesgevolg zie ik een rampzalige toekomst tegemoet voor volgende generatie
Zo kunnen we nog tientallen voorbeelden opnoemen van demotie van onze samenleving. De enige die hier van profiteren zijn de elitaire handels -missionarissen, wier voorvaderen, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen al eeuwen de scepter zwaaien in ons land, en van alle westerse gemakken, opleidingen, studies, en intellectuele scholingen zijn voorzien. Deze elite houdt u graag dom, het onderwijs laag, en uw emotie graag op een gevoelig puntje, middels propaganda op radio, tv, internet, krant, tijdschriften, advertenties professionele literatuur, kunst, tentoonstellingen, pretparken, totdat u zo gehersenspoeld bent, dat niets anders meer kunt dan u schuldig voelen.

Een duidelijk verschil zien we bij mensen die zich bewust of onbewust een eigen maatstaf verschaffen in het leven. Deze mensen worden vaak aangewezen als , minder ontwikkelde westerlingen, Tokkies, asocialen, idioten, etc.. Men vindt ze rechts, tot extreemrechts, en omdat veel van deze mensen wel het verschil hebben gemerkt, omdat zij een lager inkomen hadden en wel al deze veranderingen met sneltreinvaart zagen plaatsvinden voor hun neus, pikken ze het niet, en zijn ze in de ogen van de , door hen verwoordde: Gutmensch een primaat, een laag ontwikkelde, een niet begrijpende, etc. etc.

Uw schuldgevoel, en uw sympathie, zijn uw ondergang, beste westerling .Als u kijkt naar de wetenschappelijke cijfers, weet u waarom Pegida zich zo druk maakt. Snapt u waarom de heer Wilders grenzen om ons land wil, en een vluchtelingenstop wil.

Hoe welwillend, en aardig mensen vanuit andere culturen ook zijn, en hoezeer ze als mens, gelijkwaardig zijn, ook op juridisch gebied, wetenschappelijk gezien zijn ze, hoezeer het mij ook spijt te zeggen, niet. Een aanwinst zijn ze niet voor ons continent. Hoe aardig ze ook mogen zijn en hoe gastvrij ze ook mogen lijken, ze zijn als marionetten van was, welke gekneden worden als ze in de handen vallen van de verkeerde manipulatieve personen.

We hebben wel een mix. Maar geen match. Die match was er niet, die match is er niet en die match zal er ook nooit komen. Uitzonderingen bevestigen de regel.

Die uitzonderingen zien we lesgeven op hogescholen, presenteren op tv, horen we op de radio, zien we als arts. Deze uitzonderingen zijn zelf ook niet te spreken over de mensen uit het land van herkomst en zijn niet voor niets gevlucht in een tijd dat het nog niet nodig was. Dit zijn mensen die niet zozeer vanuit parasitair oogpunt hiernaartoe zijn gekomen, doch wel oppositair. En dat is op zich niet verkeerd, omdat ze bewust een bijdrage willen leveren aan de wereld.

Als we dan toch mensen vanuit het buitenland naar ons land willen halen, waarom draaien we de rollen dan niet om? Waarom biedt een delegatie van westerse vooraanstaande economen, intellectuelen, n.a.v. voorselectie geen studie aan aan de hoogst gekwalificeerde Atheïsten uit die landen, met een realistisch beeld ?

Het probleem met deze laagontwikkelden is dat ze, naast voornoemde feiten, ook nog in veel gevallen, door hun tekorten en opvoeding, geloven in bovennatuurlijke zaken die niet bestaan. Men ziet daarom ook extremisme als in geen ander land op het gebied van geloven in een God, in iets dat niet bestaat, spoken, heksen etc.. Dit leidt in die landen tot vervolgingen, lynchpartijen, oorlogen.
Dit huist in deze mensen en dit nemen we allemaal in huis, naast alle voornoemde feiten.

orientoccidentgillesbouquet

Wat mij verbaast is, dat mensen, welke zichzelf intelligent noemen, dit niet inzien? Feiten.

Het niet kunnen accepteren dat je niet bestaande Allah met een bom op zo’n hoofd getekend kunt zien, überhaupt getekend kunt zien. Het vrouwen tot object maken en in doeken wikkelen zodat ze als een slaaf van de man zonder eigen wil haar leven niet meer kan leiden. Het benadelen van homoseksuelen, vrouwen, kinderen. Het geweld dat door diens opvoeding overgebracht wordt op onze samenleving, Kinderen. Het moraalloze inzicht, dat ze ongewild, en onbewust overbrengen in onze cultuur, maakt dat het nu moet ophouden met de droomzucht van de westerse politici.

Wij zijn in gevaar. En we zitten in de gevarenzone. De gevarenzone die oorlog naar Afrikaans voorbeeld heet.

Daarom zie ik pegida demonstranten als helden. Helden voor het vrije woord en zeker niet als Nazi’s- of fascisten.

De linkse stemmer, de mens met het grote ego wier omgeving zichzelf ook zo geweldig vindt, snapt het echt niet.

Het ontnemen van andermans stem, leidt tot excessen, die de samenleving verder polariseren.

Links heeft zich moralistische superioriteit aangemeten, die ze beter thuis kan laten. Deze arrogante houding zal vanzelf afgestraft worden als ze niet bereid is te luisteren naar een ander geluid.

Hoe zeer ik ook geloof in de goedheid van de mens, en de gelijkwaardigheid van de mens. Hoe vaker ik word geconfronteerd met de koude cijfers, de feiten, de onoverkomelijke keiharde feitelijk waarheid.

Dankzij de ontaarde sites: www.indymedia.nl , www.laatzenietlopen,nl etc konden een paar mensen die hun stem wilden laten horen op een afgelegen park, zich niet uiten, werden om niets meegenomen, hadden geen strafbare cartoons, die werden ingenomen, en onder leiding van links, heeft de politie de verkeerde mensen aangehouden, en het opjuttende volk van links, de antifa, de www.acu.nl lieden, die niets anders kunnen dan drugs gebruiken en herrie schoppen, (feit), vrij baan gegeven om hun ziekelijke haat, jegens alles dat anders denkt en dus vanuit hun fascistisch gedachtegoed, op te leggen aan een groep mensen die donders goed door hebben wat er aan de hand is.

Daarom wil ik ook dit kwijt.

Beste Europeanen,
Met al jullie goede bedoelingen, sluit de grenzen. Zet rond west Europa een groot hek, en stuur alle mensen terug, die je terug kunt sturen naar hun eigen land. Deze mensen hebben gemiddeld een laag IQ, en zullen een niet bestaande God boven u stellen, het niveau van de welvaart met rasse schreden tot onnavolgbaar laag niveau omlaag halen, en het niveau van uw kinderen in de randstad, en op interconfessionele scholen tot ongekende laagten laten dalen.

Als je dan toch goed wil doen: Stuur delegaties naar die landen, laat westerse legers de boel koloniseren op ethisch niveau, herstel de wanorde, haal het niveau omhoog, en concentreer je nu op je eigen samenleving, welke bijna ten onder is gegaan.

Hou de ellende , de rampspoed, en de intellectuele tekortkoming, de ziektes, en de extremisten waar ze zijn. Voorkom uitbreiding van ellende, en hou alles onder controle.

Meer onderontwikkelde individuen, vanuit onderstaande delen van de wereld betekent een absolute ondergang van West-Europa.

U kunt kiezen of delen. Of ik wil een goede toekomst,

Of mijn toekomst is mij niets waard en ik vernietig mijn Westerse wereld.

Of: Ik help de mensen daar waar ze wonen en hou onze samenleving zoals ie moet zijn: beschaafd, hoog ontwikkeld, en in balans.

Aan u de keuze.

Eelco vonkert.

Enkele cijfers iq Afrika en azië
Iran 84
Marshall Islands 84
Egypt 83
India 81
Nepal 78
Qatar 78
Congo 73
Uganda 73
Jamaica 72
Kenya 72
South Africa 72
Sudan 72
Tanzania 72
Ghana 71
Nigeria 67
Democratic Republic of the Congo 65
Sierra Leone 64
Ethiopia 63
Equatorial Guinea 59

Naslagwerken gebruikt van: psychologist Richard Lynn and political scientist Tatu Vanhanen

Filed under: in het Nederlands

3 Responses to "Onderontwikkelde culturen, geloofs- gelijkheidsbeeld zijn doorgeslagen"

  1. Roegholt says:

    Vooral de sixties zijn schuldig.

    Geboortegolven zijn altijd gevaarlijk. 20 jaar na een geboortegolf ontstaat er een numeriek overwicht van onbezonnen en onvolwassen idealen. Deze kunnen dan, bij gebrek aan voldoende tegengas, politiek worden doorgezet.

    Hierdoor zijn de sixties de bijl aan de wortels van de Europese beschaving geworden. Het is de generatie die zijn voorouders veracht, en zijn nakomelingen de puinhopen nalaat. De ultieme egotrippers.

    De Arabische wereld wordt NU geteisterd door een overschot aan jonge mensen. Dat openbaart zich in de Arabische “lente”. Een fundamentalistische beweging, die net als onze sixties, nog minstens 50 jaar zal voortwoekeren.

    De Westerse babyboomers zijn in wezen ook fundamentalisten, en wel Christen-fundamentalisten. Maar dan op een andere manier dan de “klassieke” Christenfundamentalisten. Vandaag de dag wordt vooral het gebod “hebt uw vijanden lief” op een zeer radicale manier (globaal, ipv locaal) blindelings nagevolgd. Paradoxaal genoeg heeft de ontkerkelijking de boel nog verergerd. De verdienste van de kerk bestond er vooral in dat de halfzachte Christelijke geboden in goede banen werden geleid, en niet ontaardden in zelfdestructie.

    1. vierling says:

      Alfred |Vierling deelt niet de kenschets door Roehlot inzake de babyboomers als radicaal-masochistische christenen, 68 was verzet tegen regentesk bestuur, bekrompen conservatief-kerkelijke sexuele cultuur en tegen de brute oorlogsdvoering in Vietnam.

      1. Roegholt says:

        Oorspronkelijk waren ze dat ook niet, maar ze zijn het m.i. wel geworden. Ten dele door de toenemende feminisering, maar vooral door de noodzaak steeds verder weg te vluchten in steeds absurdere onredelijkheid.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.