Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands » Haags burgemeester stelt Wilders=IS salafisme: Even narekenen.. (K.Elst)

Haags burgemeester stelt Wilders=IS salafisme: Even narekenen.. (K.Elst)

Gisteren zondag 15 november 2015 verklaarde Haags burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) dat we nu enerzijds de salafisten en anderzijds Geert Wilders moeten bestrijden, en dat we daartussen een middenweg moeten vinden. Wel wel, daarmee heeft hij eventjes Wilders gelijk gesteld aan de salafisten. Toch even kijken hoe die middenweg eruit zou zien. Wilders heeft 0 doden gemaakt, de “salafisten” daarentegen 129 doden. De middenweg van van Aartsen belooft dus een 64,5 doden. Dan toch liever “extremist” met Wilders, dan “gematigde” met van Aartsen.

Hij levert mij wel een schoolvoorbeeld bij mijn ontleding van het islamdebat. Dat ziet er zo uit. Enerzijds heb je de “extremisten” aan twee kanten: wij die de feiten registreren en vaststellen dat “1 + 1 = 2”, en de djihaadstrijders die
in Mo’s hallucinaties geloven en volhouden dat “1 + 1 = 4”. En anderzijds heb je, in een behaaglijk superieure positie, de weldenkenden die de “middenweg” bepleiten en een “gematigde” oplossing voorstellen: “1 + 1 = 3”.

Tekst door Dr. Koenraad Elst

Koenraad-elstlst

Nancy Stelder Van Aartsen is qua “ethiek” erger dan IS.

Alfred Vierling: ja want hij heeft als landbouwminister 6 miljoen varkens in executiewagens gedood waarvan de helft door verstikking onder de lijken van soortgenoten en hij heeft zonder VN-mandaat en met schending van 50 internationale verdragen als min van buitenlandse zaken oorlog gevoerd tegen Servie, met 4000 doden tot gevolg en hij weigerde de (ouders van) de slachtoffers van de bombardementen door Nederlandse F-16 squadrons te ontvangen, maar gaf wel lintjes aan ‘onze jongens’= de jachtbommenwerpwerpiloten.

Filed under: in het Nederlands

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.