Articles Comments

Alfred Vierling » Uncategorized » Navotische Zelfvernietiging van Europa.

Navotische Zelfvernietiging van Europa.

De overheid is ontstaan in de woestijn waar een nomadengroep aan een oase bescherming bood tegen andere nomaden in ruil voor voedsel. Welnu wij betalen aan het grootste leger ter wereld, sc. van de NAVO, maar we zitten niet aan de knoppen, we gaan erdoor naar de knoppen, namelijk doordat we gedwongen worden Amerikaanse oorlogen uit te voeren op de Balkan en het Midden-Oosten en Afrika ten detrimente van onze eigen veiligheid. Dat was ook de bedoeling van de NAVO, voorkomen dat het Europese continent zich verenigt, dus met Rusland, thalassocratie tegen continentaal denken. Nederland is inmiddels een fully CIA ruled land geworden. MH-17 leugens, Nijpels tegen Noordstroom 2 gasleiding, duur smerig Amerikaans schaliegas met lagere calorische waarde moeten we slikken ipv hoogwaardig Russsisch gas, dat de USA wel zelf blijft importeren… O ja, de hele commandostructuur van de NAVO is die van het Amerikaanse leger! Dat bepaalt waar we de secundaire bommen moeten gooien, ook op mede-Europeanen, in Joegoslavie (4000 doden)en nu in de Dombass (14000 doden). De NAVO doet niet wat een leger moet doen, bescherming tegen invallen door vreemde hordes, itt door hun oorlogsvoering in Irak, Lybie, Syrie, Mali worden de bromsnorren van Frontex overmand door zgn vluchtelingen uit die streken.

Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.