Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands, Uncategorized » Pater Daniëls uit Syrië legt uit wie waarom oorlog voert in dit land.

Pater Daniëls uit Syrië legt uit wie waarom oorlog voert in dit land.

“Is er ooit een tijd geweest dat een verborgen wereldelite erin geslaagd is zovele politici, intellectuelen en journalisten om te vormen tot gedrogeerde zombies, die ijverig meehelpen een onschuldig volk uitmoorden, een prachtig land vernietigen en zichzelf prijzen om hun edelmoedige humanitaire inzet?” – Pater Daniël Maes

Wees niet bang voor een muisklik, schrik niet dat meer dan 5 regels tevoorschijn komen, neem 3 minuten van uw tijd, lees wat deze pater te vertellen heeft:

“Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot, dat al lang is voorbereid. Syrië, het hart van het Midden-Oosten, moet onderworpen worden aan de Angelsaksische overheersing.

Olie, gas, grondstoffen mogen niet voor het volk dienen, maar voor de wereldheersers. Midden vorige eeuw heeft de CIA al tweemaal een staatsgreep gepleegd tegen Syrië om een marionet aan te stellen die de ‘Amerikaanse’ pijplijn van Saoedi-Arabië door Homs naar de Middellandse Zee moest brengen. Beide mislukten. In het begin van de jaren tachtig stuurde Amerika de Moslimbroeders, specialisten van chaos, naar Syrië. Een samenleving die in grote harmonie leefde, zoals ook wij die nog gekend hebben voor de oorlog, werd plots opgeschrikt door grote aanslagen.

In Aleppo werd een rekrutenschool overvallen en alle 80 alawieten werden op staande voet onthoofd. Vervolgens was er een moordaanslag op president Hafez met twee bommen. De ene doodde zijn lijfwacht, de andere schopte hij zelf terug naar afzender. Voor Hafez was het genoeg. Hij liet heel het nest van de Moslimbroeders, samen met alle officieren van de buitenlandse geheime diensten, uitroeien. De mensen waren blij dat de rust weergekeerd was. In 2003 nodigt de Amerikaanse generaal Colin Powell zich uit in Damascus, nadat hij voor het wereldforum “bewezen” had dat Irak massavernietigingswapens had.

Van de honderdduizenden doden in Irak en de half miljoen van honger gestorven kinderen heeft hij nooit enige last gehad. Hij heeft er zich van afgemaakt door terloops eens te laten vallen dat zijn diensten hem slecht hadden ingelicht. Nu komt hij de jonge Syrische president Bashar al-Assad zeggen met wie hij bondgenoot mag zijn en met wie niet. Zo niet, dan zullen de gevolgen heel erg zijn. In 2009 krijgt dezelfde president de belofte dat het goud zal regenen als hij de ‘Amerikaanse’ pijplijn aanlegt. Toen begonnen de onmiddellijke voorbereidingen van een oorlog tegen Syrië. De eerste optie was een militaire inval. Rusland had echter zijn les geleerd nadat het zich onthouden had in de VN-Veiligheidsraad met betrekking tot Libië.

Libië werd deskundig vernietigd door het Angelsaksisch imperium. Rusland en China zouden voortaan hun veto stellen tegen dergelijke vernietigende militaire invallen. Daarop werden de volgende jaren honderdduizenden terroristen uit de hele wereld deskundig gerekruteerd, super bewapend en betaald. Het waren de beste specialisten in martelen, onthoofden en vernielen. Iedereen met deze kwaliteiten kon plots zonder de minste moeilijkheid zo in Syrië geraken. En het aantal koppensnellers, maniakken van geweld en chaos bleef maar groeien met de unanieme steun van geheime diensten van westerse landen. En ze deden het uitstekend. Ruim 400.000 doden (waarvan de helft soldaten en politiediensten), anderhalf miljoen gewonden en gehandicapten, 13 miljoen vluchtelingen binnen en buiten, een infrastructuur die vernietigd is, de meeste scholen en ziekenhuizen verwoest en blijvende aanslagen tot nu toe op de elektriciteits-, gas- en olievoorzieningen alsook op de voedselbevoorrading.

Eind 2015 was het leger en heel het land uitgeput. Poetin zei: ik ga op vraag van de wettige regering van Damascus het volk helpen. Een week later was een erg kleine legerafdeling uiterst efficiënt samen met het Syrische leger aan de opruiming van de terroristen begonnen. Unaniem protest van de “internationale gemeenschap”! De CIA had voor het begin van de oorlog een bijzonder duidelijk beeld van een Syrische president wereldwijd verspreid. Een gemoedelijke huisvader en oogarts in Londen, die omwille van de dood (moord!?) van zijn broer president moest worden en door niemand gekend was, werd plots wereldberoemd. Ieder kind “wist” wat die man gans de dag deed: mensen wurgen tot de dood, ophangen en vergassen in gevangenissen, bomvaten op zijn volk gooien en zijn volk met gifgas vernietigen…

De wereldclub van heersers, de grote apostelen van de democratie, ze riepen allen eensgezind om steun voor die brave “gematigde” koppensnellers omdat ze “onze” vrijheid en democratie zouden brengen! Ondertussen zijn Syrië en Rusland het laatste restant van de hel in Idlib aan het opruimen. En zoals iedere bevrijding in het verleden, gaat ook deze gepaard met een nooit eerder geziene leugencampagne. De Witte Helmen proberen nog krampachtig hun laatste chemische aanval voor te bereiden om daarvan de schuld aan Syrië te geven. Turkije en de VS zitten nu helemaal op dezelfde lijn, om Syrië te verwoesten. Dag en nacht geeft de Atlantische pers valse beelden over de zogenaamde “misdaden” van het Syrische en Russische leger.

Ook Turkije en Israël werken nauw samen om de terroristen te helpen. Iedere samenkomst en elk plan vanuit de “internationale gemeenschap” voor vrede en heropbouw van Syrië is bedoeld om een nieuwe oorlog tegen volk en land te lanceren. Iedere mogelijkheid om het land mee op te bouwen wordt geboycot met nieuwe sancties, nieuwe aanslagen op de stroomvoorziening, het beletten van een terugkeer van de vluchtelingen…

De Atlantische pers blijft dag en nacht het beeld verspreiden van een gruwelijke president en een verschrikkelijk leger in ”getuigenissen”, artikels, video’s, rapporten om eigen crimineel gedrag ongestraft te kunnen voortzetten. Toch zullen binnenkort ook in Idlib de mensen dansen op straat om de grote offers die het Syrische en Russische leger brachten voor hun vrijheid. Ze hebben na de bevrijding van Ma’arat al-Nu’man ook het erg strategische Saraqib bevrijd, waar de twee autosnelwegen (Aleppo – Damascus; Aleppo – Hassake) samenkomen. Er sneuvelen helaas vele Syrische soldaten. Talrijke tunnels met ondergronds hoofdkwartier en ruime wapenopslagen worden ontdekt.
Is er ooit een tijd geweest dat een verborgen wereldelite erin geslaagd is zovele politici, intellectuelen en journalisten om te vormen tot gedrogeerde zombies, die ijverig meehelpen een onschuldig volk uitmoorden en een prachtig land vernietigen, en zichzelf prijzen om hun edelmoedige humanitaire inzet? Wat heeft het Syrische volk de “internationale gemeenschap” aangedaan om zo gemarteld te worden?
Merkwaardig

Waarom hebben Syriërs het zo koud in deze winter? Onze mainstream journalisten kennen direct het antwoord: deze dictatuur wil het volk onder de knoet houden. Om dit te verspreiden worden ze ook betaald. Met een nuchtere blik krijgen we evenwel een ander beeld. Voordat de internationale gemeenschap hier met hun zogenaamde “vrienden van Syrië” neerstreken, produceerde het land 350.000 barrel olie per dag, nu nog 24.000, terwijl er 100.000 nodig zijn. Bovendien werden op 21 december 2019 drie olie- en gasinstallaties in de provincie Homs door drones heel erg beschadigd.

Op 28 januari 2020 werden onderzeese oliepijpleidingen door zware explosieven beschadigd. Ook dat is voor onze de media een bewijs dat het de regering is die het doet, want hun brave rebellen “kunnen alleen maar wat prutsen aan de keukentafel”!

Dat misschien de grote mogendheden hun lieve rebellen hebben geholpen om deze gesofistikeerde aanslag te plegen, komt bij hen natuurlijk niet op. En ook niet dat de “internationale gemeenschap” al jaren alles doet om Syrië te vernietigen en nu de heropbouw te verhinderen. En nu waren er weer aanslagen in Homs tegen twee gasstations, een fabriek en een raffinaderij. Het gaat om een unaniem, internationaal georganiseerde misdaad tegen een land waartegen officieel niet eens een oorlog verklaard werd.

Daarom kunnen ze openlijk blijven zeggen dat ze Syrië humanitair komen helpen. De VS doen het o.a. door de rijkste oliebonnen te “beschermen”!? Journalisten, roeptoeters van de oorlogspropaganda, mede dankzij jullie hypocrisie lijden wij kou, maar we zullen volhouden en Syrië zal uiteindelijk alle terroristen overwinnen.”

Filed under: in het Nederlands, Uncategorized

One Response to "Pater Daniëls uit Syrië legt uit wie waarom oorlog voert in dit land."

  1. Mohamed Kabbal says:

    Wow. Jij hebt het helemaal begrepen en heb je je niet laten misleiden door de westerse propaganda. U heeft een heel duidelijk beeld van wat er gaande is in het Midden-Oosten. Nu nog eentje over Jemen. Toch bedankt.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.