Articles Comments

Alfred Vierling » Uncategorized » 3 Problems deserve anyone’s attention. 1. NATO’s extremely dangerous nuclear shadow fight along Russian borders. 2. The Islamisation of Europe due to massive immigration of so-called refugees to compensate for a Dearth of Births of European peoples. 3. The imminent collapse of the monetary/banking system.

3 Problems deserve anyone’s attention. 1. NATO’s extremely dangerous nuclear shadow fight along Russian borders. 2. The Islamisation of Europe due to massive immigration of so-called refugees to compensate for a Dearth of Births of European peoples. 3. The imminent collapse of the monetary/banking system.

Met name drie thema’s verdienen ieders aandacht: 1. de loeigevaarlijke hernieuwde koude oorlog tegen Rusland met NAVO’s nucleaire schaduwgevechten aan dier grens op grond van de leugen dat Rusland de Krim heeft geannexeerd. 2. de voortschrijdende islamisering/kalifatering van onze steden door massa-immigratie van oneigenlijke zgn vluchtelingen en de volksvervanging daardoor ivm gebrek aan vervangvruchtbaarheid der Europese volken. 3. de aanstaande implosie van het monetair-bancaire systeem. Mensen weten wel wat maar beleven het als onbeinvloedbare natuurrampen.

Filed under: Uncategorized

2 Responses to "3 Problems deserve anyone’s attention. 1. NATO’s extremely dangerous nuclear shadow fight along Russian borders. 2. The Islamisation of Europe due to massive immigration of so-called refugees to compensate for a Dearth of Births of European peoples. 3. The imminent collapse of the monetary/banking system."

 1. Roegholt says:

  Probleem 1 en 3 zijn als ziektes die met het juiste medicijn eenvoudig zijn te verhelpen.
  Probleem 2 daarentegen is kanker in een vergevorderd stadium!

 2. an argie says:

  Ik denk het niet. Probleem 2 is namelijk het GEVOLG van probleem 1 en 3. Los die twee op, dan kan probleem 2 ook worden opgelost. Niet?

  Dan belandt Europa binnen 5 jaar in een geloofsoorlog met de moslims én in een politieke oorlog met de zionisten.
  Beiden hebben als doel het Christendom te vernietigen…

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.