Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands » Ruud Lubbers en de oud-ministers Ben Bot en Ernst Hirsch Ballin waarschuwen voor imagoschade voor Nederland door PVV: Dat is de wereld op zijn kop!

Ruud Lubbers en de oud-ministers Ben Bot en Ernst Hirsch Ballin waarschuwen voor imagoschade voor Nederland door PVV: Dat is de wereld op zijn kop!

In een brief, die overigens al 7 weken oud bleek, schrijven CDA’ers als oud-premier Ruud Lubbers en de oud-ministers Ben Bot en Ernst Hirsch Ballin dat dergelijke maatregelen ( bezuiniging op ontwikkelingshulp en meldpunt overlast Oosteuropeanen van PVV) een ‘negatieve weerslag’ hebben op het imago van Nederland. Nou het zij zo. Ik denk, dat Europa meer imagoschade lijdt door het feit, dat in onze grote steden, Brussel bij uitstek hele straten zo niet wijken zijn waar de Europeanen rechteloos worden uitgeleverd aan de islamistische magreb invasie en negercultuur.

De prioriteit behoort te zijn: Eerst Europa redden voor de Europeanen en dan pas Afrika en zo helpen. Voormelde CDA (Christenen dienen Allah) politici hebben decennialang de vernietigende effecten van de omvolking van onze steden ontkend, genegeerd en als ‘culturele verrijking’ voorgesteld. En wat de Europese instellingen betreft: het europarlement, dat het meldpunt voor overlast als ‘racistisch’ voorstelt, laten die wereldvreemde bureaucraten dan zelf maar eens in Brussel centrum gaan wonen in plaats van in bewaakte compounds achter de slagboom of in voorsteden als Tervuren!

drs alfred vierling

Filed under: in het Nederlands

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.