Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands, ritueel slachten » RITUEEL SLACHTEN:DRUK EENS 40 SECONDEN JE ADAMSAPPEL IN!

RITUEEL SLACHTEN:DRUK EENS 40 SECONDEN JE ADAMSAPPEL IN!

Staatssecretaris Bleker heeft wel wat bereikt. Na 40 seconden moet de doodsstrijd van een (groot) dier zoals een rund worden beëindigd. Eeuwenlang hebben rabbies en imams beweerd dat ritueel slachten het meest diervriendelijk was, ook ondanks de botbreuken tijdens fixeren met kluisterkettingen en het ondersteboven hangen van zware runderen aan de jacobsladder met ook de nodige botbreuken tot gevolg. Ook die ellendige kantelende fixeerbox was o zo humaan… Nou van die animale holocaust zijn we dus wel af, maar om je een idee te geven hoel lang 40 seconden is, druk dan eens je eigen adamsappel zo lang in en giet wat eigen bloed over je ogen en bedenk dat je dan stervende bent….

Fucking bastards die gelovigen, die hun tradities stellen boven hun eigen normen en waarden, waar volgens zo min mogelijk dierenleed mag worden toegebracht. We blijven met die wettige godsdiensten hangen in de middeleeuwen…. Zij kwamen dan ook niet met initiatieven, die kwamen van de westerse christelijke en geseculariseerde wereld.

Heel ergerlijk is het standpunt van de (enige) koshr slager in NEDERLAND Marcus en zijn trawant de advocaat Loonstein, te weten hun verzet tegen het Covenant van Bleker, omdat immers na 40 seconden niemand onbewustzijn kan vaststellen van een rund, dat ruggelings in een fixeerbox ligt.nee dat is wel zo,maar het covenant, mede onderschreven door de redelijke Eisenstein, hoofd van het Amsterdams koshr slachthuis, gaat juist die ruggelingse houding van een rund afschaffen, want net alleen drukken de ingewanden verstikkend op de longfuncties, het bloed uit de doorgesneden haslslagaderen riskeert in die houding veer meer in de luchtpijopen te stromen en zo het dier te doen stikken in zijn eigen bloed, dus te doen terven door verstikking en niet door verbloeding, maar ook stroomt het eigen warme bloed opver de ogen van het zieltogende dier, een angstaanjagende ervaring. Dat heet dan in naam van Gods dienst te zijn.

Met afgrijzen kennis genomen van wat Freud al noemde die Zukunft einer Illusion….

Filed under: in het Nederlands, ritueel slachten · Tags:

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.