Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands, ritueel slachten » Naftaniel (CIDI): Alles kits bij kosjr slachten! Kijk zelf! (video)

Naftaniel (CIDI): Alles kits bij kosjr slachten! Kijk zelf! (video)

In Nederland hebben Naftaniel van CIDI en de rabbijnen zoals Evers en v d KAMP ook altijd de aan de kantelbox (die niet door joden of moslims is bedacht)voorafgaande folterpraktijken van de kluisterkettingen en de jacobsladder waar runderen aan hun alsdan gebroken achterpoten werden opgehangen verdedigd als meest pijnloze methode. Naftaniel wil nu na enorme strijd door dierenbeschermers en de mening van de Heer Eisenman, hfd joods slachthuis te Amsterdam die eigener beweging onverdoofde slacht van limosine runderen heeft gestaakt, een meteen na de halssnede electrocutoire bedwelming overwegen. De tandarts die eerst uw kies trekt en u dan daarna verdooft…..

Kijk zelf eens in een kosjr slachthuis !

Filed under: in het Nederlands, ritueel slachten · Tags: , ,

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.