Articles Comments

Alfred Vierling » Uncategorized » EEN KERSTOVERDENKING: Wilders’ islamkritiek ontziet gelovigen door idiote jurisprudentie.

EEN KERSTOVERDENKING: Wilders’ islamkritiek ontziet gelovigen door idiote jurisprudentie.

EEN KERSTOVERDENKING: Nederlands politicus Wilders beweert: Islam is een leugen, Mohammed een boef en de Kor’an gif. Ik vind dit onhandige godsdienstkritiek, ingegeven door de idiote jurisprudentie in Nederland, die wel kritiek op een godsdienst maar niet op zelfverklaarde gelovigen, want vermeend haatzaaiend, wettigt.

Iemand zei over christianity: the belief that a cosmic Jewish zombie who was his own father can make you live forever if you symbolically eat his flesh and telepathically tell him you accept him as your master, so he can remove an evil force from your soul that is present in humanity because a rib-woman was convinced by a talking snake to eat from a magical tree.

Nou dan bekritiseer ik maar liever de gelovigen, die met hun arrogante mini-hersens en claim op de absolute waarheid geen pest hebben begrepen van God, zo die er al is. Maar ja, Sigmund Freud voorspelde al in zijn ‘Toekomst van een Illusie’, dat “de mensheid van die neurose/psychose nog wel niet snel zou genezen”. Iedereen een zalig kerstfeest toegewenst.

wilderskoranvlag

Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.