Articles Comments

Alfred Vierling » Uncategorized » EU Politici collaboreren met de islamitische demografische veroveringsstrategie

EU Politici collaboreren met de islamitische demografische veroveringsstrategie

In 1962 waren er ongeveer 120 000 moslims in Europa, nu 68 Miljoen!
Kolonisatie van Europa gaan onverminderd door! Elite’s staatspolitiek is een grote ramp geworden voor de hele civilisatie! Terwijl het snelle voortplanting een heilige plicht van alle moslims is, en hierdoor altijd een grote overschot van moslims ontstaat, weigeren huidige machthebbers een realistische beleid toe te passen..
Overbevolking van Moslimlanden is vaste gegevens en dit komt door de hun wwanzinnige barbarse cultuur…
Non stop groei en overbevolking is de basis van alle burgeroorlogen in Moslimlanden. Van Bangladesh, Pakistan, Irak, Syrie, Turkije, Libie, Soedan tot Marokko zien we overal islamitische overbevolking probleem. Sinds jaren 70 kunnen ze hun bevolkingsoverschot zonder problemen naar Europa verplaatsen.
Het gevaar is dat deze moslims nu met een nog grotere overschoot, hele Europa kunnen koloniseren! Ze komen nu met de miljoenen binnen…Bevolkingsgroei van moslims onder speciale omstandigheden is sneller dan de ratten voortplanting!!
Abnormale groei van Moslims en gevolgen daarvan, jihad oorlogen, zelfs de regionale oorlogen hebben niks mee te maken met de mensenrechten. Ratten of konijnen voortplantingen botsen ook met iets anders! Creatie van een overbevolking is een wet van Islam en Mohammed heeft dit geformuleerd voor zijn wereld dominantie!!
EU leiders willen de waarheid niet zeggen tegen hun eigen bevolking! Binnenkomende massa moslims is juist de slachtoffer van barbarse Islam zelf.

De creatie van een constante overbevolking via een niet- naturelle weg is een grote wapen voor de Islam. Het is een wet in Islam en bedoelt voor de dominantie van hele wereld! De migratiestromen die de laatste jaren op gang komen de verkeerde oplossing zijn voor het probleem van de overbevolking. Wat ons hier in Europa betreft zullen we iets moeten verzinnen dat Arabieren, Turken, Pakistanen en Afrikanen in staat stelt hun eigen overbevolkingproblemen op te lossen zonder die te exporteren naar Europa.
In 622 was Mohammed ook een migrant, dan wel een vluchteling. En hier begint het succesverhaal van de islam. Uiteindelijk was Mohammed in staat om in minder dan een decennium in Medina een regime te vestigen.

EU leiders willen niet stoppen met het import van moslims. Door hun waanzinnige staatsdoctrine komen er steeds meer Allah Akbar terroristen naar Europa! Hun heilige Jihadisten komen steeds dichterbij.
EU commissie stelt zich bij de immigratie uit moslimlanden op het standpunt dat vrijheid van godsdienst nu eenmaal tot de mensenrechten behoort. Brengt een godsdienst, of de cultuur die aan die godsdienst hangt, een verhoogde criminaliteit mee en andere sociale Unfug, dan moet dat op de koop toe worden genomen. Dat vond men in elk geval lange tijd. Maar zo’n standpunt met ernstige sociale consequenties kan een overheid niet innemen alleen omdat er godsdienstvrijheid aan te pas komt. Daarmee zijn ze behoorlijk de fout ingegaan, vooral ook omdat ze de immigranten niet gedwongen hebben van die cultuur afstand te nemen.
Europa met het importeren van miljoenen islamitische vluchtelingen en immigranten tegelijkertijd hun haat en permanente oorlog tegen de beschaving binnenhaalt en hiermee heeft de allerergste cultuur zich razendsnel verspreidt over de hele continent!
Corrupte elite helpt de werelddominantie van de islam via demografie! EU leiders weten dat het los gezien van de immigratie, en alleen uitgaand van de voortplantingvoorspellingen zullen in Europa in 2040 de meeste moslims in Groot-Brittannië wonen, op de voet gevolgd door Frankrijk en Duitsland. Huidige leiders versnellen alleen dit gaande proces…
Een vuile strijd van jonge moslims in Europa lijkt onafwendbaar!
Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig. Europa is hiervan op dit moment het grootste slachtoffer. Europa wordt daarom gedestabiliseerd en ook volgepropt met wapens. Dit leidt er toe dat je zorgt dat gebeurt wat altijd gebeurt als er teveel moslims zijn nl. oorlog. Met een Islam die altijd dwingend is, is het immers buigen of barsten.

35 jaar geleden was twee derde van de Moslims hier illegaal het land binnen gekomen.
EU leiders blijven steeds nieuwe Paarden van Troje importeren onder de mom van menselijkheid maar vergeten dat het de voorhoede van de mogelijke toekomstige bezetters is.

Het gevaar zit hem vooral in het Westerse heulen met de islam. Vele malen gevaarlijker dan demografie. Helaas is het juist de Europese leiding die de moslims daarbij steunen en financieren. De bezetter heeft een ultieme handlanger!
Islamitische leiders begrepen al gauw dat hen zo op een presenteerblaadje werd aangeboden wat zij in 14 eeuwen durende aanvalsoorlogen tegen het ongelovige Westen niet konden bereiken. Namelijk de verovering en onderwerping van heel Europa aan de islam.

Het krijgt weinig weerstand en de EU machthebbers werken als vrijwilliger voor de Islamitische invasie! Daarbij komt dat de meeste imams, betaald door de Turkije, Pakistan, Marokko, Saudi Arabië, Katar of gelijk welke andere extreme geldschieters, hen wijs maken dat dit door de macht van Allah komt die dit alles voor hen organiseerde, zoals door hun profeet voorspeld.

Vanwege eigen belangen willen de corrupte leiders dat Turkije lid wordt van de Europese Unie. Frankrijk en Duitsland hebben voorgesteld dat er onderhandelingen worden gestart!
Als Turkije toetreedt zullen niet alleen 80 miljoen moslims zich voegen bij 480 miljoen burgers van de Europese Unie. De grootste, een eindeloze volksverhuizing gaat dan pas beginnen. Daarom willen Turken ten koste van alles lid worden bij EU!!
Turken kunnen dan niet meer gestopt worden! De religieuze wortels van deze Turken trekt nog 600 á 800 miljoen Moslims richting Europa!!
Deze enorme massa kunnen zich dan overal vestigen, van de Noordkaap tot Sicilië, van Ierland tot de Bosporus. Zoals de Economist schreef kan wellicht ook Marokko straks op de deur van Europa kloppen, en waarom zou Irak zich later ook niet melden ?

Waarom heeft voor Turkije en voor alle Islamisten het EU-lidmaatschap de allerhoogste prioriteit?
Al-Qaeda, Hamas, de Moslimbroederschap, Al-Shabab, Boko Haram, Taliban, Al Nusra etc.., wachten af voor de Turkse EU-lidmaatschap!

Is dit niet zo vreemd dat de aanhangers van de politieke islam tot de felste voorstanders van het EU-lidmaatschap behoren!

Juist de islamitische partijen de grootste voorstanders van het EU-lidmaatschap zijn!!!

Vooral deze moslimfundamentalisten zullen het allereerst en in de grootste aantallen naar West Europa trekken. Zij geven daarmee gehoor aan de veelvuldig herhaalde opdracht van de profeet om te emigreren en de hele wereld met geweld te onderwerpen.
In dat streven worden de Moslims gesteund door verdwaasde EU leiders die hen daartoe voorziet van uitkeringen, subsidies, gezondheidszorg, huisvesting en het openlijk gedogen van hun misdadige leer.
Dankzij gratis bezorging van jarenlange hoge uitkeringen, gesubsidieerde huisvestigingen en enorme kinderbijslagen groeien Moslims buitengewoon snel in hun nieuwe broedplaats en hebben nu een grote overschot: ze noemen zich als nieuwe bezetters!
Met terreurnetwerk Al-Qaida verbonden moslims worden ook als gematigde groep gepresenteerd door de verraderlijke politici! In de grote steden die op het punt staan binnen een of twee decennia een islamitische meerderheid krijgen, zijn er steeds meer georganiseerde Moslimbendes!

De verdwaasde leiders van de EU commissie slaan daarmee zelf de bodem uit hun advies, maar zij zijn te verblind om dat in te zien. Door hun invloed op de regering en de media zijn deze dwazen gevaarlijker dan IS strijders omdat zij onze samenleving van binnenuit ondergraven.

Heel Europa wordt echter wel economisch ontwricht door de toevloed van miljoenen islamitische uitkeringstrekkers. De dooddoener dat immigranten noodzakelijk zijn om de lasten van de Europese vergrijzing tegen te gaan is onzinnig.
Toch blijven de politieke partijen en de overheid hardnekkig vasthouden aan de Turkse toetreding, voornamelijk huidige afvallige leiders, die minstens zo gevaarlijk zijn als moslim extremisten aan wie zij ons uit willen leveren.

Men vergeet weer dat dit een onomkeerbare valkuil is. Als het doorgaat, als turken visa vrij kunnen reizen, bestaat Europa over 20 jaar niet meer!! Daar er nu al meer dan een 60 miljoen niet-geïntegreerde mensen uit moslimlanden binnengedrongen zijn.

Hoe is het mogelijk, dat onverantwoordelijke Europese politici in onophoudelijke mediacampagnes de bevolking rijp blijven maken voor Turkse toetreding ? Hebben de miljoenen moslims, die in de Europese Unie leven al niet genoeg problemen opgeleverd ? Vergeet men dat de grote Europese steden al grotendeels zijn geïslamiseerd met alle rampzalige gevolgen van dien.
Turkije wordt voor veel islamitische landen het breekijzer voor toelating tot Europa. Daarmee wordt de islamitische heilige oorlog van Azië en Afrika verplaatst naar Europa. Dat kan bovendien de last van deze onderontwikkelde landen en hun miljoenen analfabete migranten financieel-economisch niet overleven.

Voor de derde keer in 13 eeuwen is de Islam in staat om voet aan de grond te krijgen in Europa.

EU leiders willen het niet weten dat dit gebod van Mohammed een onveranderlijke Jihad Wet van het Ottomaanse Rijk (Turken) was in de jaren 1300 tot 1918, het einde van de Eerste Wereldoorlog! Dit Grote Gebod dreef de Ottomaanse Moslimtroepen om ieder jaar 600 jaar lang oorlog te voeren, maar de Europeanen schijnen van hun lessen niets te leren!

EU leiders kunnen zich niet herinneren dat er iedere zomer Moslim troepen naar Europa trokken om vrouwen die er goed uitzagen voor Moslims te verzamelen die ze als maîtressen aan moslim mannen in gebruik gaven naar de rank of status die zij in het land hadden!
EU leiders willen zich niet herinneren dat op de zelfde wijze Moslim troepen Christen jongetjes van 6 tot 12 roofden om van hen Moslimsoldaten te maken, eerst werden ze aan Moslimgezinnen gegeven om ze tot Moslims te maken en als ze de juiste leeftijd hadden werden slechts ongehuwde Moslimsoldaat om tegen niet Moslims (hun eigen volk) in Europa te gaan vechten tot dat ze op hun 60-tigste met pensioen gingen.
De EU leiders kunnen zich niet meer herinneren dat het Ottomaanse Rijk (Erdogan ‘ droom) hun Moslim troepen uit geroofde Christenkinderen vormden, en niet van het Turkse geslacht, de Yeni Charies (Janisaren) genoemd, als nieuwe soldaten van 1330 tot 1826. Bijna 500 jaar lang schudde Europa onder deze militaire Moslimmacht, die uit geroofde Christenkinderen bestond ze volgden Mohammed’s gebod van Surah 9:29!

EU leiders kunnen zich niet meer herinneren dat het levenswerk van Mohammed het oorlogsvoeren voor allah was, zijn Jihad voor allah, zodat hij kon vergaren wat hij voor allah en zichzels als allah’s boodschapper wenste, d.w.z. ‘de oorlogsbuit’, zoals in Surah 8:1 vermeld staat.
Eu leiders kunnen niet begrijpen dat Moslims oorlog tegen niet-moslims moeten voeren zoals dat door Mohammed bevolen is totdat de niet Moslims zich voor hen nederbuigen en nederig instemmen om welke oorlogsschattingen Moslims zich ook wensen te betalen zoals in Surah 9:29 staat.

Westerse leiders geven aan Moslims toestemming om Moskeeën te openen om de Koran aan hun kinderen te leren, daarna geven ze Moslims de schuld als zij als toegewijde volgelingen van de Koran hartstochtelijke IS of Al Qaida strijders worden!

href=”https://alfredvierling.com/wp-content/uploads/2014/01/muslimconvert.jpg”>muslimconvert

De onbetrouwbare, manipulerende reguliere media en Politiek steunt Islamitische invasie in Europa!

Obama, Hollande, Cameron, Merkel en Clinton propageren alsof alleen de rijke olie sjeiks, Turkse Arabische dictators de echte moslims zijn, dus niet de Jihadisten! Terwijl, de heilige oorlog (gewelddadige Jihad) de belangrijkste onderdeel van Islam is, probeert de elite dit kunstmatig los te krijgen en een andere imago, een niet bestaande imago te creëren voor de gewelddadige Islam!
Hierbij willen ze hun gewelddadige islam te redden! Olie sheks en als gematigd gepresenteerde Turken, salafisten zijn juist de echte Jihad leiders! Westerse leiders werken op deze manier als PR werknemers voor de Jihad leiders!
EU leiders liegen: massa moordenaars Mohammedanen, Jihadisten die islam verspreiden worden niet als moslim gepresenteerd! Corrupte Westerse leiders proberen elke keer Islamitische Jihad activiteiten gescheiden te houden van de Islam zelf om hun echte imago te verbergen.

Door de westerse media en politiek, worden Moslim organisaties, als IS, Al Qaida, Al-Nusra, Boko Haram, Al Shabab, Taliban etc.. niet – islamitisch gepresenteerd! Dwazen proberen op deze manier de ware gezicht van Islam te redden en eigen bevolking te laten bekeren!
Ze willen niet dat de westerse volkeren de ware gezicht van Islam kunnen zien! Hiermee willen ze de echte karakter van Islam verbergen en de bevolking afleiden!

Ze willen niet dat men wakker wordt en zich verdedigt tegen de invasiemacht! Hierdoor wordt dus islamitische jihadisten steeds gemakkelijker gemaakt naar Europa te komen.

Terwijl in steeds meer landen de onvrede over en het verzet tegen de massale moslim immigratie groeit gaat de Europese Unie onverminderd door met het islamiseren van Europa.
Deze brutale machthebbers importeren nog miljoenen moslim, ze geven toestemming naar Europa te komen om hun Moslim geloof in praktijk te brengen d.w.z. de geboden van Mohammed in heel Europa!

Helaas deze geïmporteerde moslims massa gaat terug naar het geloof van hun voorvaderen. Wat bracht dat voort? Slavernij, gewelddadige jihad, vrouwenonderdrukking, vrijheidsonderdrukking, discriminatie, antisemitisme, en het toepassen van oergeweld.
Dan zul je pas de Europese onwetendheid zien als ze voor zeker de graven van hun kleinkinderen graven!

Filed under: Uncategorized

3 Responses to "EU Politici collaboreren met de islamitische demografische veroveringsstrategie"

  1. Roegholt says:

    Om de EU nog te redden kunnen de EU-leiders 2 dingen doen:
    1: De buitengrenzen per direct sluiten. Dat is eenvoudig te realiseren.
    2: De buitengrenzen nog verder openzetten zodat de nieuwe “europeanen” snel de doorslag zullen geven. Dat is een race tegen de klok, en het zal met veel gedoe en opstanden gepaard gaan.
    Het ziet ernaar uit dat aan 2 de voorkeur wordt gegeven, hoewel 1 veel gemakkelijker is. Dat betekent dus dat de omvolking 1 van de primaire doelen van de EU is.

  2. Victor Leman says:

    DE IMPORT VAN NOG MEER MOSLIMS GAAT GEWOON DOOR!

    Rutte kabinet heeft de import van dit verderfelijke massa alleen versneld…

    De explosieve groei van het aantal geïmporteerde werkloze moslims in Nederland wordt niet gestopt, maar versneld..
    Geïmporteerde Moslims voelen zich zelfs aangevallen door de autochtone bevolking die niet islamitisch is en willen ze ook top functies bij de politie! Zo verkeert de islam in de Dar al-Harb van Rutte Kabinet!!.
    De autochtone bevolking verkeert in een grote spanning en strijd met de hatend binnenkomende brutale islamisten die ook door de politiek gesteund worden!
    Bron van de Islamitische volksverhuizing: Enorme niet- naturelle Hallal Fokkerij!
    En zij haten Nederland toch? Wat moeten zij dan in hun gehate land? Hun blinde haat  tegen Nederlanders en onze manier van leven spat er van af en is met zekerheid een bron van inspiratie voor hun heilige Jihadisten.
    De binnenstromende massa moslimvluchtelingen fokken door terwijl ze huidige populatie niet konden onderhouden in hun eigenland!
    Niet stoppen van het Islamitische fokkerij betekent dat er nog honderden miljoenen Moslims praktisch EU kunnen binnenvallen…

    Dit gecombineerd met een verzorgingsstaat wordt een eindeloze toestroom en aanwas van criminele Moslim uitstoot. Dat betekent dat er geen toekomst meer is voor de autochtone bevolking in Europa.
    Grote probleem is dat de autochtone bevolking te passief en gewoon apathisch is, veel bewoners en leiders, politici, vaak zijn ze ook nog enigen land haters!

    Moslimbevolking raakt gefascineerd en fokt nog harder…Beschaving wordt omgezet in middeleeuwse barbarij en het totale leefgebied van andere volkeren wordt steeds kleiner. 
    We zijn het afvoerputje voor criminaliteit en ellende aan het worden!

    HADJ en JIHAD!

    Hadj is een verplichte voorbereiding voor de Jihad oorlog wat ook nu door de IS strijders uitgevoerd wordt! Dit is een vermaning aan alle moslims. Maak je klaar voor de oorlog met ongelovigen.
    Corrupte landverraders, hangen niet alleen grote Halal borden, bouwen ze niet alleen grote moskeen maar heten ze ook alle Hadj welkom!

    “Schiphol heet alle Hadj welkom”

    Niet alleen de politici en corrupte bestuurders maar ook KLM lokt de jihadisten uit… Militante islamieten worden dus door de vijandelijke Europees beleid uitgelokt. Deze bestuurders heten een oorlogsmachine welkom!
    Huidige bestuurders, In naam mohammedanen, doch staan als zedeloos, verraderlijk en oneerlijk, ze heten islamitische Heilige oorlog welkom!!

    Koran roept letterlijk alle Moslims op tot de Jihad in Soera 9:11. Er zijn meerdere oorlogen, maar er is maar een voortdurende Jihad!
    Letterlijk staat er zelfs in de Koran dat Moslims “een bloedbad moeten aanrichten” onder alle ongelovige mensen. Het doden is volgens de Koran ( Soera 2:217 ) zelfs niet zo erg als een gelovige tot afval van de Koran te brengen.
    Hebben KLM bestuurders en de politici er enig idee wat deze strijders in hun hoofd hebben? Hoe moordzuchtig ze zijn? Haat, Terreur, Hadj, Jihad en het Salafisme wordt dus door de vijandelijke bestuurders, vanuit binnen gestimuleerd! Er worden nog steeds Imams geïmporteerd door de overheid! Deze Imams met Nederlandse uitkering, die jeugd in handen hebben, maken daar op agressieve wijze propaganda voor de jihad tegen het Westen.
    Weet KLM hoe deze hadj strijders getraind in het moorden en aanslag plegen? Het salafisme is het enige geloof op aarde dat geweld stimuleert door het te verpakken in de vorm van jihadisme.

  3. an argie says:

    Het salafisme is het enige geloof op aarde dat geweld stimuleert door het te verpakken in de vorm van jihadisme.

    Onzin.

    Ken de Talmoed!

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.