Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands » Op 17 mei 1989 rond 15.00 uur kwamen 1,2 miljoen mensen demonstreren op het Plein van de Hemelse Vrede te Beijing….

Op 17 mei 1989 rond 15.00 uur kwamen 1,2 miljoen mensen demonstreren op het Plein van de Hemelse Vrede te Beijing….

Op 17 mei 1989 rond 15.00 uur kwamen 1,2 miljoen mensen demonstreren op het Plein van de Hemelse Vrede (Tian An Men) in Beijing. Leerlingen, studenten en leden van intellectuele discussiegroepen, fabrieksarbeiders en leden van plaatselijke partijafdelingen, werknemers van rijksministeries, medewerkers van de media, van musea, hotels, supermarkten en warenhuizen, allen kwamen tezamen om druk uit te oefenen op de meer flexibele elementen in het politbureau van de Communistische Partij om hen te bewegen tot sociaal-economische en politieke veranderingen , waartoe het fenomeen Glasnost in de CCCP inspireerde. Deze krachtsinspanning, ongeëvenaard in de geschiedenis, was het resultaat van maandenlange ingenieuze creatieve en innovatieve voorbereiding en co-ordinatie met inzet van talloze middelen overal in het reusachtige land.

Dit werd dan ook nog eens klaargespeeld tegenover het meest centralistische autoritaire eenpartijsysteem uit de geschiedenis (Zie ‘The Tian An Men Papers’, door Zhang Liang, Perry Link en Andrew J.Nathan, 2001). Ik ben nog steeds verbijsterd door de moed van dit volk en onder de indruk van de relatief wijze reactie erop door diens overheid in de jaren volgend op deze demonstratie. Als onze weekhartige jeugd en ethno-masochistische (hun eigen volk misprijzende) politici ook nog als was het maar 1 procent zouden tonen van het politiek bewustzijn en taakbesef van dier Chinese collega’s, dan zou ons Europa kunnen worden gered van zijn ondergang ten gevolge van gebrek aan historisch besef, gebrek aan geboortes, dysgenetische immigratie en de ineenstorting van zijn zelfvoorzienende economie teweeggebracht door kosmopolitische ontwortelde zelfzuchtige bedrijfsmanagers en individualistische burgers.

Wie durft te spreken van de ‘superioriteit van het blanke ras’is onbekend met dit overweldigend Chinees bewijs van het tegendeel. Laat de kopfoto van deze website inspireren tot enerzijds bescheidenheid tegenover andere volken, anderzijds ons aanzetten tot een zelfbewuste uiting los van schuldcomplexen te midden van familie der volkeren. Moge deze website bijdragen aan het genezingsproces van onze Europese volken , waarmee alleen al op grond van hun kwantiteit rekening moet worden gehouden. Want als we niets doen dan zullen zij niet meer dan 10 % van de wereldbevolking gaan uitmaken in 2050. Niet aarzelen, kinderen maken!

Filed under: in het Nederlands · Tags: ,

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.