Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands, на русском языке » Vierling pro Putin demonstratie

Vierling pro Putin demonstratie

Vierling pro Putin demo

Hiervan verscheen een nieuwsbericht in de Russische krant ‘Gazeta’.
поскольку intenet связываются с русскоязычной газетой, пожалуйста выдвиньте ‘прочитанную всю статью’ основание.

на русском языке

Er staat het volgende:
Krantenkop:
“Putin geprezen voor genialiteit”
Onderkop:
“Antiterroristische inspanningen van de Russische president toegejuicht
door één man”

Dikgedrukte inleiding:
“Wij hebben te maken met heel wrede lieden, met beesten die als mensen vermomd zijn” – aldus vervolgde Vladimir Putin gisteren het staatsbezoek aan Nederland, en hij reageerde op een verwijt aangaande problemen met de mensenrechten in Tsjetsjenië. De Russische president bekende: “Af en toe komt het mij voor dat er nogal wat Europese politieke mensen zijn die nog betere moslims willen lijken dan de profeet Mohammed”. Niettemin, in Den Haag moedigde slechts een man hem aan, die naar het gebouw van het Internationale hof van de VN was gekomen met een zelfgemaakte poster: “Putin is een geniale antiterrorist”.

En nu de vertaling van de relevante tekst:
Niettemin was er gisteren in Nederland toch een man te vinden, die de logica van Vladimir Putin aan het aanmoedigen was. Hij stond met een zelfgemaakte poster bij de ingang van het gebouw van het Internationaal Hof van de VN, waar gisteren de Russische president acte de présence gaf. “Putin is een geniale antiterrorist” stond er geschreven in het Russisch met rode viltstift, op een niet zo groot vel Whatman-tekenpapier. Alfred Vierling kwam over als een politiek activistisch Einzelganger. Nadat Turken tweemaal zijn ramen van zijn Nederlandse appartement met stenen hadden ingegooid was hij daarvan overtuigd. “Putin stelt zich beter teweer tegen terroristen dan de Nederlandse regering”, – zo berichtte hij aan ‘Gazet’. Toch erkende Vierling dat men in Europa zo over dit onderwerp denkt.

Filed under: in het Nederlands, на русском языке · Tags:

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.