Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands » Podcast Vrije Tribune: Nederland en onze minderheden

Podcast Vrije Tribune: Nederland en onze minderheden

Podcast van de Vrije Tribune op 21 april 2014. Sjors ontvangt Bart en Alfred in de uitzending. Het onderwerp is Nederland en onze minderheden.

Met gebruik van diverse bronnen:
Centrumdemocratisch Beleid ter Bescherming van het Nederlands Staatsburgerschap’, SWOCI 1985 – De Minderhedennota, Drs. Henk Molleman, 1984 – Man van de integratie zónder behoud eigen identiteit – Boek: La Colonisation de l’Europe door Guillaume Faye, Paris 1999 – Boek: Het Immigratietaboe, Joost Niemöller – Das gekippte Rotterdam II – Boek: Het land van aankomst , Paul Scheffer – Remonstrantie nopende de orders, die in de landen van Holland en West-Friesland dienen gesteld op de Joden , Hugo de Groot – Grootste Verkiezingen ter Wereld ( India) – Totalitaire politieke correctheid – Boek: De kracht van het paradijs, Jonathan Holslag – Boek: In de naam van de vrouw, de homo en de allochtonen, Bart Croughs

 

Nederland en onze minderheden by Vrije Tribune on Mixcloud

Filed under: in het Nederlands · Tags: , , ,

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.