Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands » Oorlogsmisdadiger Albright gewoon uitgenodigd in Den Haag, ‘ the Capital of International Law’

Oorlogsmisdadiger Albright gewoon uitgenodigd in Den Haag, ‘ the Capital of International Law’

De Raad van Advies van The Hague Institute for Global Justice wordt voorgezeten door Dr. Madeleine Albright, voormalig Amerikaans minister van buitenlandse zaken. De voorzitter van de Raad van Toezicht is Dick Benschop, president van Shell Nederland. Dit Instituut heeft burgemeester Jozhua van Aartsen bereid gevonden mevr. Albright vandaag 16 juni 2015 enige aanbevelingen te laten doen om de wereld te verbeteren. Dit is dus wel de mevrouw die samen met de toenmalige Nederlandse minister van buitenlandse zaken, van Aartsen de eerste (illegale) bombardementen na de tweede wereldoorlog door Europeanen op Europeanen hebben bewerkstelligd: meer dan 4000 doden in Joegoslavie, tienduizenden gewonden en ronddolende daklozen, mileurampen door verarmd uranium en nog niet opgeruimde splinterbommen.

Mevrouw Albright is thans eigenares van de Servische goudmijnen. Geen wonder dat zij aanbeveelt om naast de logge interstatelijke organisaties (die gronsdstoffen voor hun eigen volk willen beschermen) te doen wijken voor door de CIA en Soros aangestuurde NGO’s: Die kunnen dan mooi ‘oranje revoluties’ opzetten zoals onlangs nog in Macedonië. Je moet wel bilderberg-oranje boven in je kop hebben op dat scenario nog te willen opvolgen. Het heeft Europa weer in een koude oorlog in tweeën gesplitst, ten bate van de USA. Ach, in 1984 nodigde het Genootschap van Hoofdredacteuren na de bombardementen op Vietnam en Cambodja gewoon Henry Kissinger uit. Geschiedenis herhaalt zich.

pentagon

Filed under: in het Nederlands · Tags: , ,

One Response to "Oorlogsmisdadiger Albright gewoon uitgenodigd in Den Haag, ‘ the Capital of International Law’"

  1. Alphons Mantel says:

    de (chronische) verliefdheid van Nederlandse en Europese autoriteiten op de USA en haar overheidsfunctionarissen is buitengewoon ernstig.
    Denk ook aan de illegale oorlog in Irak door de NAVO, ad 4.000. miljard dollar, op valse gronden gevoerd.

    Waarom kijkt de EU niet naar China en India en (soms) naar Rusland?
    Valt daar niks van te leren, of willen ze daar niks van leren?

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.