Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands, ritueel slachten » Australie toont ballen en beschermt zijn vee tegen ritueel slachten: Nu wij nog!

Australie toont ballen en beschermt zijn vee tegen ritueel slachten: Nu wij nog!

Australie staakt zijn export van vee naar Indonesie wegens de wantoestanden bij ritueel slachten door moslim slachthuizen daar. (Zie video bij Engelstalig artikel hierover op deze website). Zelfs de NOS liet het zien. Maar de praktijk door joden en moslims was hier precies zo, totdat wij dierenbeschermers met de isoleerbox de kluisterkettingen en jacobsladder konden vervangen. Waar blijven nou de verlichte zielen van (de congressen van)D66, VVD , PvdArbeid en de christelijke partijen CDA, SGP, ChristenUNie, allemaal weer onder het mom van godsdienstvrijheid terug naar de middeleeuwse folterbarbarij.!
Ga eens wat minder naar musea en wat meer naar uw abattoirs!
Hopelijk tonen de D66, PvdA en VVD wel ballen en gaan contrair tegen hun congressen die slecht geinformeerd zijn of willen blijven en blijven bij hun standpunt, nu gedeeld door de ulema’s van Egypte, Saoudi-Arabie , en Indonesie, dat er verdoofd moet worden, liefst met penschot of anders met non-lethale electrocutie vooraf aan de hallssnede. Kom op volok, wordt eens beschaafd!! alfred vierling

Filed under: in het Nederlands, ritueel slachten

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.